Selam sota ustam,yazılım konusunda bir gelişme var mıArşivde şuan yok bir iki gün beklerseniz ekleriz.
Selam sota ustam,yazılım konusunda bir gelişme var mıArşivde şuan yok bir iki gün beklerseniz ekleriz.
Tivo önceki sürümünüz neydi.?
Tv deki sorun nedir?![]()
merhaba kolay gelsin. hangi yazılımı yüklemem gerekli yardımcı olur musunuz? teşekkürler
Tv deki sorun nedir?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Tv deki sorun nedir?
Kullanabileceğinizi sanmıyorum tv nizde eski bir ana kart olmasına rağmen daha güncel yazılım verildi. Bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.![]()
güncel uygulamaları kullanamıyoruz. beinconnect gibi. yazılım yükseletme ile mümkün müdür?
ilginize teşekkürler akşam deneyip buradan dönüş yapacağım. iyi çalışmalarKullanabileceğinizi sanmıyorum tv nizde eski bir ana kart olmasına rağmen daha güncel yazılım verildi. Bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.
Eklemiş olduğunuz resme göre yazılım yetkisi verildi. Bildirimi kontrol edin. Talimatı uygulayın.
Daha güncel yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.Kolay gelsin. Ben 43" TOSHIBA TV'yi 2018 de aldım bugüne kadar hiç güncelleme yapmadım. TV bazen youtube uygulamasında donup kapanıp açılıyor. Kendi içinde yüklü AppStore uygulamasını çalıştırmıyor. Kumandanın üstünde yer alan prime video butonuna tıklandığında herhangi bir uygulama açılmıyor. Eğer yazılım güncelleştirme ile bu sorunlar ortadan kalkacaksa sizden yazılım talep etmek istiyorum. teşekkür ederim. 43L2863DAT -(V.1.17.0.0) (MB211)
![]()
![]()
yazılımı gönderdim.Selam sota ustam,yazılım konusunda bir gelişme var mı
yazılım güncellendi ancak dediğiniz gibi uygulamalar yok. ilginize teşekkürler.Kullanabileceğinizi sanmıyorum tv nizde eski bir ana kart olmasına rağmen daha güncel yazılım verildi. Bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.