M
mehmetquzel0733
Yeni Üye
- 6 May 2025
- 1
- 34
kolay gelsin MB110S yazılım gerekli 5 saaatir uğraşıyorum emeğine sağlık hakkın ödenmezde bunu bu kadar zorlaştırmayın insanlara yardımcı olun iyi çalışmalar
Merhaba evet talimatı uyguladım fakat yükleme başlamıyor sarı ışık sabit fişe takar takmaz yanmaya başlıyor ok tuşuna basılı halde fişe takıyorumResmini eklediğiniz etiket bilgisine ait yazılım verilmişti tv servise de gitse o yazılım kullanılacaktı talimatı uygulamadınız mı?
Işık sabit yanıyorsa yazılım yüklenmez.Merhaba evet talimatı uyguladım fakat yükleme başlamıyor sarı ışık sabit fişe takar takmaz yanmaya başlıyor ok tuşuna basılı halde fişe takıyorum
Zaten yardımcı olmak için buradayız uygun olan linkteki ilk mesajı okuyunuz.kolay gelsin MB110S yazılım gerekli 5 saaatir uğraşıyorum emeğine sağlık hakkın ödenmezde bunu bu kadar zorlaştırmayın insanlara yardımcı olun iyi çalışmalar
güncelleme yazılımı gönderildi.Yazılım indirme talep ediyorum lütfen
![]()
tv ne işlem yaptınız.Merhaba, kurtarma yazılımı talep ediyorum. Ekran 180 derece ters gösteriyor.
![]()
Anakart değiştim.tv ne işlem yaptınız.
eski kart yeni kart aynı model mi.?Anakart değiştim.
Aynı model, panel versiyonları farklı. Ben N11 anakartı taktım. Orijinali N13 olan panel yazılımı lazım.eski kart yeni kart aynı model mi.?
eski kartın model numarası yeni kartın model numarası nedir. Siz sorularıma cevap verin yazılım varsa veririz.Aynı model, panel versiyonları farklı. Ben N11 anakartı taktım. Orijinali N13 olan panel yazılımı lazım.
![]()
Eski anakart 17mb140, yeni anakart 17mb140. ikisi de aynı model. Sorunum yeni anakart görüntüyü ters veriyor. negatiflik yok. net ve ters görüntü var. her şey baş aşağı gösteriyor.eski kartın model numarası yeni kartın model numarası nedir. Siz sorularıma cevap verin yazılım varsa veririz.