By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,755
En güncel yazılım yüklü daha günceli yok.![]()
Bilgiler yukardaki gibi
En güncel yazılım yüklü daha günceli yok.![]()
Bilgiler yukardaki gibi
Merhaba yazılım için teşekkür ederim yüklemeye çalıştım fakat olmadı yükleme başlamıyor sanırım başka bir arızam var Sarı ışık fişe takınca sabit yanıyor artıkYazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.
sabit ışık donanımsal arıza nedeniyle oluşur.Merhaba yazılım için teşekkür ederim yüklemeye çalıştım fakat olmadı yükleme başlamıyor sanırım başka bir arızam var Sarı ışık fişe takınca sabit yanıyor artık![]()
Resmini eklediğiniz etiket bilgisine ait yazılım verilmişti tv servise de gitse o yazılım kullanılacaktı talimatı uygulamadınız mı?Merhaba yazılım için teşekkür ederim yüklemeye çalıştım fakat olmadı yükleme başlamıyor sanırım başka bir arızam var Sarı ışık fişe takınca sabit yanıyor artık![]()
Güncel sürüm yüklü.![]()
En son güncel versiyon bu mudur? BluTV Max olunca izleyemez olduk
Resmin en önemli yeri yok tamamını ekleyin.![]()
Hocam tekrar selâm, bu yazılım sanırım güncel değil. İndirme linki alabilir miyim?
Elinde vestelin nexon 32 inch uydusuz TV si var ev yanlış yazılım yükleme sonucu SEG olarak açılıyor ve ses çıkmıyor model Model:VES315WNVL-01-B
Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
burası babanın çiftliğimi .!!!!alooo yapacağınız siteye dosyayı indiremiyorum . hata veriyor talepte bulunman gerek diye talepte bulunuyoruz değişsen birşley yok