By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,523
Rice ederim.Televizyon duzeldi.
Tesekkurler
Rice ederim.Televizyon duzeldi.
Tesekkurler
Yetki verildi.![]()
![]()
Güncel yazılım için yetki verilmesini rica ediyorum.
Preuzeo sam i instalirao predloženi softver. Proces je obavljen kako treba. YouTube radi s malim povremenim zamrzavanjem. Hvala na pomoći.Zdravo
Softver koji dijelimo ovdje na "forumu savjeta" pripada televizorima proizvedenim za Tursku. Postoji softver YouTube koji će se prikazivati na vašem TV-u. Međutim, to je prvi put da je televizor proizveden u Turskoj, vi ste odgovorni za instaliranje softvera. Odobrio sam preuzimanje softvera. Provjerite zvono obavijesti u gornjem desnom kutu stranice foruma. Koliko preuzimate softvera
Upute za instalaciju softvera:
Odgovornost je isključivo vaša.
Izdvojite softver iz zip datoteke.
Kopirajte ga na prazan flash pogon formatiran u formatu Fat32.
Uključite USB flash pogon u USB ulaz TV-a.
Uključite TV nakon što se pojavi slika.
Pritisnite MENU 1505 na daljinskom upravljaču.
U izborniku koji se pojavi pritisnite OK za nadogradnju softvera.
Softver će biti instaliran, TV će se isključiti, instalacija će se nastaviti, pričekajte da se uključi. Nisam mogla majstor iz creveta
U tom slučaju, softver instaliran, vratite TV na izvorne postavke i ponovno ga postavite.
Google Prevodnost
Nema na čemuPreuzeo sam i instalirao predloženi softver. Proces je obavljen kako treba. YouTube radi s malim povremenim zamrzavanjem. Hvala na pomoći.
Preuzeo sam i instalirao predloženi softver. Proces je obavljen kako treba. YouTube radi s malim povremenim zamrzavanjem. Hvala na pomoći.
Merhabalar seg 17mb140 Titanyum kurtarma yazılımına ihtiyacım var. Yardımcı olabilirmisiniz?
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan VESTEL REGAL SEG FİNLUX HI LEVEL TVİSİON TELEFUNKEN HİTACHİ ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağız. Sizlerden tek ricamız, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir. Eğer vestel ve üretimleri...tavsiyeforumu.com
güncelleme yazılımına bildirim çanındaki linkten ulaşabilirsinMerhaba,
Vestel Smart TV ye Core Yazılım Yükseltmesi yapmak istiyorum. Ekran görüntüsü aşağıdadır. Teşekkürler.
![]()