By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,523
Rice ederim.Televizyon duzeldi.
Tesekkurler
Rice ederim.Televizyon duzeldi.
Tesekkurler
Yetki verildi.![]()
![]()
Güncel yazılım için yetki verilmesini rica ediyorum.
Preuzeo sam i instalirao predloženi softver. Proces je obavljen kako treba. YouTube radi s malim povremenim zamrzavanjem. Hvala na pomoći.Zdravo
Softver koji dijelimo ovdje na "forumu savjeta" pripada televizorima proizvedenim za Tursku. Postoji softver YouTube koji će se prikazivati na vašem TV-u. Međutim, to je prvi put da je televizor proizveden u Turskoj, vi ste odgovorni za instaliranje softvera. Odobrio sam preuzimanje softvera. Provjerite zvono obavijesti u gornjem desnom kutu stranice foruma. Koliko preuzimate softvera
Upute za instalaciju softvera:
Odgovornost je isključivo vaša.
Izdvojite softver iz zip datoteke.
Kopirajte ga na prazan flash pogon formatiran u formatu Fat32.
Uključite USB flash pogon u USB ulaz TV-a.
Uključite TV nakon što se pojavi slika.
Pritisnite MENU 1505 na daljinskom upravljaču.
U izborniku koji se pojavi pritisnite OK za nadogradnju softvera.
Softver će biti instaliran, TV će se isključiti, instalacija će se nastaviti, pričekajte da se uključi. Nisam mogla majstor iz creveta
U tom slučaju, softver instaliran, vratite TV na izvorne postavke i ponovno ga postavite.
Google Prevodnost
Nema na čemuPreuzeo sam i instalirao predloženi softver. Proces je obavljen kako treba. YouTube radi s malim povremenim zamrzavanjem. Hvala na pomoći.
Preuzeo sam i instalirao predloženi softver. Proces je obavljen kako treba. YouTube radi s malim povremenim zamrzavanjem. Hvala na pomoći.
Merhabalar seg 17mb140 Titanyum kurtarma yazılımına ihtiyacım var. Yardımcı olabilirmisiniz?