T
tarikbeskardes
Yeni Üye
- 15 Haz 2020
- 1
- 42
Tşk
yazılımı gönderdim.![]()
Merhaba ustam
17MB110 kartlı tv Vestel yazıp açılıp kapanıyor kurtarma yazılımı mı deniyelim full yazılım mı tavsiyene göre yazılım rica edebilir miyim kolay gelsin
FULL yazılım verildi.![]()
ustam yukarıda bilgileri mevcut tv ye bir kac yazılım denedım fakat hiç bir degişim olmadı ..tv logo gelip gidiyor kapanıyor.. bu modele uygun bir yazılım varsa istirham edeceğim ..hayırlı işler ...kolay gelsin ....
ustam tv de hiç bir tepki yok .logo ve stn-by vardı tümden sustu ... tavsiye edebileceğiniz bir şey varmı ...hayırlı işler ....FULL yazılım verildi.
Yok ustam yazılımı yiyor 10 sn sonra tv eski haline dönüyor açılıyor Vestel yazıyor sonra stdbaya geçiyoryazılımı gönderdim.
Verdiğin etikete göre orijinal yazılım verdim.ustam tv de hiç bir tepki yok .logo ve stn-by vardı tümden sustu ... tavsiye edebileceğiniz bir şey varmı ...hayırlı işler ....
Kart arızalı.Yok ustam yazılımı yiyor 10 sn sonra tv eski haline dönüyor açılıyor Vestel yazıyor sonra stdbaya geçiyor
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.Merhaba iyi akşamlar yukarıda etiketi bulunan tv için yanlışlıkla v5 yazılım attım sizden rica etsem mb130 v3 .62.35.1 yazılımı verebilir misiniz teşekkür ederim iyi çalışmalar
![]()
![]()
Merhaba bu yazılımı yükledim fakat tv açılmıyor ve standby ışığı yanıp sönüyor kendi sürümünde aynı bu şekilde idi fakat fişi cekip taktığımda acılıyorduYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.
Verdiğim yazılımı yükleyip sonucu yazın.Merhaba bu yazılımı yükledim fakat tv açılmıyor ve standby ışığı yanıp sönüyor kendi sürümünde aynı bu şekilde idi fakat fişi cekip taktığımda acılıyordu
Son yolladığınız 7929765 - 10110889 - MB130 V.0.00.0.0 resimde görüldüğü gibi bir hata aldımVerdiğim yazılımı yükleyip sonucu yazın.