Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 21,255
servis menüsünü atın.merhaba güncel yazılım varmıdır
![]()
servis menüsünü atın.merhaba güncel yazılım varmıdır
![]()
Gönderdim.
konunun 1. mesajını okudunuz mu.?yazılımı neden indiremiyorum acaba mb211 yazılım talebinde bulunmanız gerekiyor diyor yardımcı olurmusunuz lütfen
Panel VES430UNDB-2D-N12 ???.![]()
Marka : Toshiba
Model : 43l2863dat
Seri No : 8272616901297
Anakart : 17MB211S
Herkese merhabalar. Televizyonun arka kapağının resmini ekledim. Televizyonumu açtığımda standby ışığı kırmızı ve yeşil olarak yanıp sönüyor televizyon açılmıyor. Kurtarma yazılımı mı atmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.
verdiğim full yazılımı dene bakalım sonucu mutlaka yaz![]()
Marka : Toshiba
Model : 43l2863dat
Seri No : 8272616901297
Anakart : 17MB211S
Herkese merhabalar. Televizyonun arka kapağının resmini ekledim. Televizyonumu açtığımda standby ışığı kırmızı ve yeşil olarak yanıp sönüyor televizyon açılmıyor. Kurtarma yazılımı mı atmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.
şuan için televizyonu sökmedim malesefPanel VES430UNDB-2D-N12 ???.
Colleague Sota gave you the necessary software.şuan için televizyonu sökmedim malesef
Malesef attığınız yazılımı indirdim fat32 biçimindeki usb belleğe kopyaladım kumandadan ok tuşuna basılı tutarak televizyonu fişe taktım fakat sonuç aynı stand by ışığı yanıp sönüyor yazılım atar gibi hızlı hızlı yanıp sönmüyor bu yazılım olmadı malesefverdiğim full yazılımı dene bakalım sonucu mutlaka yaz
VES430UNDL-2D-N12 panelim tvyi şuan söktümPanel VES430UNDB-2D-N12 ???.
başka yazılım verdim.Malesef attığınız yazılımı indirdim fat32 biçimindeki usb belleğe kopyaladım kumandadan ok tuşuna basılı tutarak televizyonu fişe taktım fakat sonuç aynı stand by ışığı yanıp sönüyor yazılım atar gibi hızlı hızlı yanıp sönmüyor bu yazılım olmadı malesef
VES430UNDL-2D-N12 panelim tvyi şuan söktüm
parça değişimi yapılmadıysa seri bilgisini atar mısın.?Merhaba Vestel mb82 anakartlı cihazım için yazılım güncellemesi yapmak istiyorum, bazı kanallar için sinyal yok uyarısı veriyor sıfırlayıp ilk kurulum yapılmasına rağmen düzelmiyor.
![]()