Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 21,286
yazılımı gönderdim.![]()
![]()
Merhabalar kolay gelsin öncesinde kurduğum güncel versiyonda Netflix bulunmamaktadır Netflix’li versiyonu sizden talep ediyorum. İyi çalışmalar teşekkürler.
yazılımı gönderdim.![]()
![]()
Merhabalar kolay gelsin öncesinde kurduğum güncel versiyonda Netflix bulunmamaktadır Netflix’li versiyonu sizden talep ediyorum. İyi çalışmalar teşekkürler.
bildirim çanındaki linkten yazılımı indirebilirsin.Merhaba. 110P için doğru versiyon hangisidir?
![]()
teşekkürleryazılımı gönderdim.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.Merhabalar hayırlı aksamlar Vestel 22'' 17mb140 anakart kodlu TV var Vestel logosu 2 kere gelip gidiyor sonrasında TV kapaniyor hangi yazılımı yüklemem gerek yardımcı olur musunuz şimdiden tesekkurler
![]()
Çok teşekkürler cihaz calistiYazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.
Rica ederiz.Çok teşekkürler cihaz calisti
![]()
![]()
Televizyon yalnızca açılıyor ve kapatılabiliyor hiçbir menüye girişi yapılmıyor ilk kurulumdan sonra bu şekilde kaldığı belirtildi kurtarma yazılımı mevcut mudur
It didn't come with the 17MB96 motherboard from the factory???.MaalesefBelki
yokoono ustada olabilir cevap yazmasını bekleyin.
kart arızalı değişimi yapıldı sorun giderildi ilginiz için teşekkürler mb97 kart kullandımIt didn't come with the 17MB96 motherboard from the factory???.
Do you know what the panel code is (VES430xxxx-xx-xx)???
Google translate:
Fabrikadan 17MB96 anakartla gelmedi mi???
Panel kodunun ne olduğunu biliyor musunuz (VES430xxxx-xx-xx)???
Donanımsal arıza var.Merhaba sorunum Anten kablosu taktığım halde sinyal yok. bir kaç tane çanakta ve farklı kablolarla da denememe rağmen olmadı, başka sorunum yok hdmı soketleri çalışıyor sadece anten sinyali yok. 2 yıl önce deprem günü kapattığım televizyonu yeni açma fırsatım oldu ama bu sorunla karşılaştım yardımcı olursanız sevinirim.
![]()
![]()