Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,523
Teşekkürler yükledim, max uygulamasını çalıştırmak için tivo işletim sistemli veya mb130 yazılımı gerekiyormuş, bu Vestel cihaza bu yazılımlar kurtulabilir mi, kurulursa gönderebilir misiniz, saygılarımla
Mb130 İçin TiVo yazılımı yok size mb130 Yazılım verilmiş dün akşam download yapmışsınız.

N Çevrimdışı

nasmi.gr

Aktif Üye
31 Eki 2021
53
54
Merhaba Arkadslar.
Bu resimlerini gonderdigim TV icin yazilim lazim.
TV aciliyor LOGO cikiyor sonra ekran karariyor arka isik yanar sekilde oylece kaliyor. baska menu cikmiyor. Sorunun Yazilimsal oldugunu dusunuyorum.
Elinde bu TV icin yazilim olan arkadaslar gonderebilirler mi?
Tesekkurler

24HB4C05-17MB140.jpg
24HB4C05-VES236W.jpg
24HB4C05.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,523
IMG_20250416_141547.jpg

TV ne može otvoriti YouTube.
Može li mi netko poslati softver za ažuriranje?
Hvala

Zdravo
Softver koji dijelimo ovdje na "forumu savjeta" pripada televizorima proizvedenim za Tursku. Postoji softver YouTube koji će raditi na vašem TV-u. Međutim, budući da vaš televizor nije proizveden u Turskoj, vi ste odgovorni za instaliranje softvera. Odobrio sam preuzimanje softvera. Provjerite zvono obavijesti u gornjem desnom kutu stranice foruma. Veza za softver je tu

Upute za instalaciju softvera:
Odgovornost je isključivo vaša.
Izdvojite softver iz zip datoteke.
Kopirajte ga na prazan flash pogon formatiran u formatu Fat32.
Priključite USB flash pogon u USB ulazni priključak TV-a.
Uključite TV nakon što se pojavi slika.
Pritisnite MENU 1505 na daljinskom upravljaču.
U izborniku koji se pojavi pritisnite OK za nadogradnju softvera.
Softver će biti instaliran, TV će se isključiti, instalacija će se nastaviti, pričekajte da se uključi. Nemojte izvlačiti utikač
Nakon što je softver instaliran, vratite TV na originalne postavke i ponovno ga postavite.

Google prevoditelj

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,523
Merhaba Arkadslar.
Bu resimlerini gonderdigim TV icin yazilim lazim.
TV aciliyor LOGO cikiyor sonra ekran karariyor arka isik yanar sekilde oylece kaliyor. baska menu cikmiyor. Sorunun Yazilimsal oldugunu dusunuyorum.
Elinde bu TV icin yazilim olan arkadaslar gonderebilirler mi?
Tesekkurler

24HB4C05-17MB140.jpg
24HB4C05-VES236W.jpg
24HB4C05.jpg
Kurtarma yazılımı verildi deneyin bildirim çanını kontrol edin.

Geri
Üst Alt