ŞİMDİ O GÖRDÜNÜZ YAZILIMI TV YE ATIM MB211 SMART TV VESTEL URETİMİ GERİ YUKLENİRKEN EKRAN GELMEDİ EKRAN GELMİYOR AMA KIRMIZI IŞIĞI YANIYORoluruz olmasına da derdinizi tam anlatın.
ŞİMDİ O GÖRDÜNÜZ YAZILIMI TV YE ATIM MB211 SMART TV VESTEL URETİMİ GERİ YUKLENİRKEN EKRAN GELMEDİ EKRAN GELMİYOR AMA KIRMIZI IŞIĞI YANIYORoluruz olmasına da derdinizi tam anlatın.
bugün size verilen yazilim güncelleme yazilimi.?ŞİMDİ O GÖRDÜNÜZ YAZILIMI TV YE ATIM MB211 SMART TV VESTEL URETİMİ GERİ YUKLENİRKEN EKRAN GELMEDİ EKRAN GELMİYOR AMA KIRMIZI IŞIĞI YANIYOR
İnceleriz ahmet helvacı aldımbugün size verilen yazilim güncelleme yazilimi.?
arızaya sebep olan yazılımı nereden aldınız.
Verdiğiniz yazılım için teşekkür ederim. yazılım yüklemesi Kendi Toshiba kumandası ile başlamadı vestel standart kumandayla başlattım sıkıntısız bir şekilde yüklendi yazılım. daha önce toshiba logosu gelip yeniden başlıyordu, şuanda toshiba logosu gelmiyor yeniden başlamaya devam başka deneyebileceğimiz yazılım varmı acaba ilginiz için teşekkürler.full yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz. yükledikten sonra sonucu bizimle paylaşın
yazılım verildi.MB120 Titanium V.2.45.29.1 yazılım gönderebilir misiniz?
bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsin.
İyü akşamlar fıtoğraftaki tv için youtube güncellemesi rica edecektim şimdiden teşekkürler