merhaba üstad denedim malesef yine süreç aynı açıldıktan birkaç dakika sonra kapatıyor. yazılım denememe izin verirseniz memnun olurum.Öncelikle ilk kuruluma dönderip yeniden kurulum yapın.
merhaba üstad denedim malesef yine süreç aynı açıldıktan birkaç dakika sonra kapatıyor. yazılım denememe izin verirseniz memnun olurum.Öncelikle ilk kuruluma dönderip yeniden kurulum yapın.
merhaba
televizyon elektrik kesintisi sonrası gitti.
açıyorum birkaç dakika sonra kapanıyor menüler logo herşey geliyor fakat yazılımsal olduğunu düşünüyorum. açıklamaları okudum rica etsem bu dosyayı indirebilmem için yardımcı olurmusunuz?
Mb130 smartsız carbon V.3.19.8.0
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.merhaba üstad denedim malesef yine süreç aynı açıldıktan birkaç dakika sonra kapatıyor. yazılım denememe izin verirseniz memnun olurum.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.
Teşekkür ederim hocam. Bir sorum olacaktı MB120_Carbon V2.45.32.0 en güncel sürüm bu değil mi?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.
Rica ederim. En stabil sürüm verildi. Oradaki yazılım 32 Değil 3.2Teşekkür ederim hocam. Bir sorum olacaktı MB120_Carbon V2.45.32.0 en güncel sürüm bu değil mi?
üstadım teşekkür ederim. talimatlara göre yükledim. 1 saattir kapanma sorunu çözüldü. teşekkürlerYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Merhaba https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/mb82-kurtarma.130/ bu konudaki yazılımı indirmek istiyorum. Talep etmem gerekiyormuş.
MB82 için yazılım lütfen
Rica ederiz.üstadım teşekkür ederim. talimatlara göre yükledim. 1 saattir kapanma sorunu çözüldü. teşekkürler
yazılım verildi.MB130 Smartsız Titanium V.3.19.11.0 yazılım alabilir miyim