Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,762
güncelleme yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Mb97 98 yazılım güncelleme linki açılmıyor lütfen duzeltirmisiniz
Merhabalar hocam güncel yazilim alabilirmiyim cok teşekkür ederim
güncelleme yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Mb97 98 yazılım güncelleme linki açılmıyor lütfen duzeltirmisiniz
Merhabalar hocam güncel yazilim alabilirmiyim cok teşekkür ederim
Merhaba benimde MB110S Yazılıma ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz?yazılım verildi.
nasıl indiricez bu yazılımı anlamadımMerhaba benimde MB110S Yazılıma ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz?
Tv deki sorun nedir?Merhaba benimde MB110S Yazılıma ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz?
Youtube, Netflix gibi uygulamaların ,ç,ne giriyor. Ama oynatmıyor. Siyah ekran yada Yüzde dolmuyor.Tv deki sorun nedir?
Slmsana istisna tanırım fakat bunun bir bedeli olmalı
yazılımı buluyorum indir dedigimde bu yazdıgınız talep bölümü geliyo inmiyor yazılım
yazılımı buluyorum indir dedigimde bu yazdıgınız talep bölümü geliyo inmiyor yazılım
bu kartın yazılımı ilk fise taktıgımda logo geiyor kapanıyor stb ısıgıda gidiyoryazılımı buluyorum indir dedigimde bu yazdıgınız talep bölümü geliyo inmiyor yazılım
Logodan sonra standby ışığı sönük kalıyorsa tv çalışıyordur. Ses var mı? Var ise tv arka kapak havalandırma peteklerinden içine bakın noktasal ışıklar var mı?yazılımı buluyorum indir dedigimde bu yazdıgınız talep bölümü geliyo inmiyor yazılım
bu kartın yazılımı ilk fise taktıgımda logo geiyor kapanıyor stb ısıgıda gidiyor
tv kapak acık tamirciyim ben tv calıssa kumanda kapatır kapandıktan sonra hiç tepki yok kumandadaLogodan sonra standby ışığı sönük kalıyorsa tv çalışıyordur. Ses var mı? Var ise tv arka kapak havalandırma peteklerinden içine bakın noktasal ışıklar var mı?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.tv kapak acık tamirciyim ben tv calıssa kumanda kapatır kapandıktan sonra hiç tepki yok kumandada