By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,530
Eveticindeki dosyaların hepsinimi kopyalıcam flas diske
Eveticindeki dosyaların hepsinimi kopyalıcam flas diske
tv calıstı ama ilk kurulum bölümünde kaldı sanırım kendi kumandası lazım bendeki kumandalar smart degil işlem yapmıyor
smart 40 fd 7300 40''tv calıstı ama ilk kurulum bölümünde kaldı sanırım kendi kumandası lazım bendeki kumandalar smart degil işlem yapmıyor
![]()
Mb110 Tv lerde iki farklı kumanda kullanılmıştır sinyal farkı var kendi kumandası ile kurulum yapın.tv calıstı ama ilk kurulum bölümünde kaldı sanırım kendi kumandası lazım bendeki kumandalar smart degil işlem yapmıyor
![]()
smart 40 fd 7300 40''
Öncelikle ilk kuruluma dönderip yeniden kurulum yapın.merhaba
televizyon elektrik kesintisi sonrası gitti.
açıyorum birkaç dakika sonra kapanıyor menüler logo herşey geliyor fakat yazılımsal olduğunu düşünüyorum. açıklamaları okudum rica etsem bu dosyayı indirebilmem için yardımcı olurmusunuz?
Mb130 smartsız carbon V.3.19.8.0
![]()
servis menüsü.?Merhaba mb120 güncel yazılım lazım yardımcı olabilir misiniz?
merhaba üstad denedim malesef yine süreç aynı açıldıktan birkaç dakika sonra kapatıyor. yazılım denememe izin verirseniz memnun olurum.Öncelikle ilk kuruluma dönderip yeniden kurulum yapın.
merhaba
televizyon elektrik kesintisi sonrası gitti.
açıyorum birkaç dakika sonra kapanıyor menüler logo herşey geliyor fakat yazılımsal olduğunu düşünüyorum. açıklamaları okudum rica etsem bu dosyayı indirebilmem için yardımcı olurmusunuz?
Mb130 smartsız carbon V.3.19.8.0
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.merhaba üstad denedim malesef yine süreç aynı açıldıktan birkaç dakika sonra kapatıyor. yazılım denememe izin verirseniz memnun olurum.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.
Teşekkür ederim hocam. Bir sorum olacaktı MB120_Carbon V2.45.32.0 en güncel sürüm bu değil mi?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.