Doğru Çok özür dilerim, yanlış yazmışım buraya sizin verdiğiniz buydu sadece bunu yükledim " MB230V051410 " ama olmadı. başka deneyebileceğim varmı acabasana önceki gün full yazılım verilmiş. MB230_QuiPicasso_V.0.51.43.0 yazılımını biz vermedik.
Doğru Çok özür dilerim, yanlış yazmışım buraya sizin verdiğiniz buydu sadece bunu yükledim " MB230V051410 " ama olmadı. başka deneyebileceğim varmı acabasana önceki gün full yazılım verilmiş. MB230_QuiPicasso_V.0.51.43.0 yazılımını biz vermedik.
güncelleme yazılımını bildirim olarak gönderdim.slm iyi çalışmalar elimdeki cihaz youtube video açmıyor yardımcı olursanız sevinirim tşkler şimdiden
![]()
hocam elinize emeğinize sağlık çok tşk ederim elimde phılıps var aynı sorun youtube video açmıyor yardımcı olabilirmisiniz Allah razı olsun şimdidengüncelleme yazılımını bildirim olarak gönderdim.
gönderdimselamın aleykum ustalar kolay gelsın kurtarma yazılımı lazım 17mb82s
![]()
![]()
![]()
philips ait yazılımlar elimizde yokhocam elinize emeğinize sağlık çok tşk ederim elimde phılıps var aynı sorun youtube video açmıyor yardımcı olabilirmisiniz Allah razı olsun şimdiden
slm hocam phılıps tv var elimde cihaz youtube de video açmıyor yardımcı olabilirmisiniz şimdiden Allah razı olsun
Ustam yazılımı aldı Vestel yazısı geliyor devam etmiyorgönderdim
merhaba .resmini eklemiş olduğum modelin yazilımını rica ediyorumBuradan sonrası artık google index kısmında. Malum, google da MB100 MB120 ile ilgili yazılım ve bilgi arayanlar için çıkan adres belli. (Şimdilik)