anakartın kösesindeki seri bilgisini atın

kartta mevcut bu numaralar var.. kolay gelsin ..hayırlı işler
anakartın kösesindeki seri bilgisini atın
Tv arka kapak etiket bilgileri tam yazılıma ulaşmak içindir etiket yırtık olduğu için ana kart üzerindeki rakamlara en uygun tazılım verildi. Yüklemeye mecbur değilsiniz fakat ana kart zaten şu anda çalışmıyor kaybedecek bir şey yok sorumluluk size ait bildirimi kontrol edin.![]()
kartta mevcut bu numaralar var.. kolay gelsin ..hayırlı işler
Merhaba
32HA5000 açılmıyor kırmızı ışığı yanıp sönüyor
yazılım nasıl indirebilirim?
MB110S güncelleme yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
konunun 1. mesajını okuyun.Yazılımı indirmek için yazıyorum teşekkürler
Bildirim çanına tıkladım lakin İndirmeyi birtürlü başaramadım. Nasıl yapılacağı hakkında yardımcı olurmusunuz rica etsem. TeşekkürlerMB110S güncelleme yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Linkte cevap yazıldı.İyi forumlar kolay gelsin aşağıda fotoğraflarını göndermiş olduğum TV'nin Digitürk HDCP sorunu var Digitürk yayınlarını izleyemiyorum. İki hafta önce sorunsuz izlerken bir anda görüntü var ses yok daha sonra siyah ekran ve HDCP uyumsuzluk sorunu. Bu sorunu buradaki yazılımlar ile çözüle bilir mi? Çözülürse, nasıl yapacağım kolay gelsin iyi çalışmalar ...
![]()
![]()
![]()
Dün saat 21:32 de yazılımı indirmişsiniz.Bildirim çanına tıkladım lakin İndirmeyi birtürlü başaramadım. Nasıl yapılacağı hakkında yardımcı olurmusunuz rica etsem. Teşekkürler