Bildirim çanına tıkladım lakin İndirmeyi birtürlü başaramadım. Nasıl yapılacağı hakkında yardımcı olurmusunuz rica etsem. TeşekkürlerMB110S güncelleme yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Bildirim çanına tıkladım lakin İndirmeyi birtürlü başaramadım. Nasıl yapılacağı hakkında yardımcı olurmusunuz rica etsem. TeşekkürlerMB110S güncelleme yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Linkte cevap yazıldı.İyi forumlar kolay gelsin aşağıda fotoğraflarını göndermiş olduğum TV'nin Digitürk HDCP sorunu var Digitürk yayınlarını izleyemiyorum. İki hafta önce sorunsuz izlerken bir anda görüntü var ses yok daha sonra siyah ekran ve HDCP uyumsuzluk sorunu. Bu sorunu buradaki yazılımlar ile çözüle bilir mi? Çözülürse, nasıl yapacağım kolay gelsin iyi çalışmalar ...
![]()
![]()
![]()
Dün saat 21:32 de yazılımı indirmişsiniz.Bildirim çanına tıkladım lakin İndirmeyi birtürlü başaramadım. Nasıl yapılacağı hakkında yardımcı olurmusunuz rica etsem. Teşekkürler
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.![]()
tv güncelleme yazılımı
netflix giriş yapmıyor ve diğer uygulamalar yükleyemiyorum tv güncelleme yazılımı talep ediyorum yardımcı olur musunuz
MB95 anakartları hassas yazılım attıktan sonra birdaha açılmayabilir. Bu şekilde kullanmaya devam edin.![]()
![]()
Yazılım güncellemesi
yükleme yaptım ancak 2019 yazılımı aynı hata devam ediyor daha güncel bir yazılım mevcut muYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.
Tv sıfırlayıp tekrar kurulum yapmayı denediniz mi.? Size en güncel yazılım verildi.yükleme yaptım ancak 2019 yazılımı aynı hata devam ediyor daha güncel bir yazılım mevcut mu
hocam merhaba televizyonum birebir aşağıdaki gibi. güncel yazılımı nasıl edinebilirim teşekkürler.Yazılım indirebilmek için yapılması gerekenler
Kurtarma, Çekirdek yazılımları indirebilmek konu altına , Menü(home) 4725 ile servis menünü paylaşınız.
Yetkili arkadaşlar size indirmeniz gereken yazılımı bildirim yoluyla göndercektir.
Amacımız sizlere zorluk çıkarmak değil bilakis yanlış yazılım yüklenmesi sonucu televizyonlarınızın brick olmasını engellemektir.