Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

WhatsApp-Image-2024-10-01-at-17.54.30.jpg

MERHABA HOCAM. Hİ LEVEL TV AÇILMIYOR. KUMANDADAN AÇMA TUŞUNA BASIYORUM IŞIK YANIP SÖNÜYOR AMA AÇILMIYOR. NE YAPABİLİRİM YARDIMCI OLUR MUSUN ?

WhatsApp-Image-2024-10-01-at-17.54.30.jpg

MERHABA HOCAM. Hİ LEVEL TV AÇILMIYOR. KUMANDADAN AÇMA TUŞUNA BASIYORUM IŞIK YANIP SÖNÜYOR AMA AÇILMIYOR. NE YAPABİLİRİM YARDIMCI OLUR MUSUN ?

Merhaba, televizyonum versiyonu güncel diye en son sürümü yüklemiştim ama bazen siyah ekran geliyor bazen kendi kendine kapanıp açılıyor. Mesajlardan takip ettiğim kadarıyla mb120 için en stabil versiyon 2.45.29.1 indirmek için link paylaşabilir misiniz?
Daha önce panel yazılım ve full yazılım da yüklemiştim ama televizyon ilk aldığım güncen beri stabil çalışmıyor. Görüntü kalitesinin kötü olduğu özellikle futbol maçlarında ve oyunlarda bariz şekilde belli oluyor.
Televizyonum için güncel stabil panel yazılımı da mevcutsa paylaşabilir misiniz?

IMG_5383.jpg
IMG_2504b278d25fef9dedbd.jpg

Merhaba, televizyonum versiyonu güncel diye en son sürümü yüklemiştim ama bazen siyah ekran geliyor bazen kendi kendine kapanıp açılıyor. Mesajlardan takip ettiğim kadarıyla mb120 için en stabil versiyon 2.45.29.1 indirmek için link paylaşabilir misiniz?
Daha önce panel yazılım ve full yazılım da yüklemiştim ama televizyon ilk aldığım güncen beri stabil çalışmıyor. Görüntü kalitesinin kötü olduğu özellikle futbol maçlarında ve oyunlarda bariz şekilde belli oluyor.
Televizyonum için güncel stabil panel yazılımı da mevcutsa paylaşabilir misiniz?

IMG_5383.jpg
IMG_2504b278d25fef9dedbd.jpg
yazılım bildirim olarak gönderildi.

Merhabalar Arkadaslar. Bana JVC LT-32VF5156W TV nin güncel yazilimi lazim CI+ Modulü takinca bir kac saniye reimi gösterdikten sonra modul cikarildi bir kac saniye sonra modul takildi yaziyor ve öyle deyisimli devam ediyor .
Tesekkür ederim

JVC-LT-32VF5156W.jpg

LT-32VF5156W.jpg
bu ürün yurt dışı yokoono

Merhaba, ui name:vpaz olan mb82 yazılımı var mı

I don't have any update software in the archive. Try a factory reset: MENU, 4725, Diagnostic, Factory Reset.
merhaba. Bilgi icin tesekkür ederim. televizyon yeni kurulumu yaparken bu arizayi verdi. Faktory Reset yaptim ama ise yaramadi

merhaba. Bilgi icin tesekkür ederim. televizyon yeni kurulumu yaparken bu arizayi verdi. Faktory Reset yaptim ama ise yaramadi
I don't have software for this model.
Main 17MB181TC ???. Panel VES315UNGB-L3-N53 ???.

Son düzenleme:
I have full software from Toshiba. Same motherboard and same panel. Do you want to try?
Tesekkür ederim , yeni cihaz oldugu icin risk almak istemiyorum. Logo yu deyistirebiliyormuyum?

Geri
Üst Alt