Yok ustam farklı flash belleklerle de denedim aynı full yazılımı yok mu acabaYazılım verildi yükleyin sonucu yazın.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Yok ustam farklı flash belleklerle de denedim aynı full yazılımı yok mu acaba
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.51.50 güncellemesini istiyorum
Başarıyla tamamlandı elinize emeğinize sağlıkYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
sizin cihaz güncelleri ota olarak alabiliyor. ayarladan güncellemeyi deneyinCihazım için güncelleme yazılımı talep ediyorum.
anlamaz yine yazar dururÖnemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan VESTEL REGAL SEG FİNLUX HI LEVEL TVİSİON TELEFUNKEN HİTACHİ ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağız. Sizlerden tek ricamız, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir. Eğer vestel ve üretimleri...tavsiyeforumu.com
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.
Hocam YouTube düzelmedi aynı hatayı vermeye devam ediyor. Kod ile sıfırlama mümkün mü?