I have nothing in the archive to help you.Evet tv yurt dışı üretimi . Bildiğim kadarıyla 17mb171 panel tipi VES315WNGL-2D-N52
![]()
![]()
Teşekkür ederimI have nothing in the archive to help you.
Bir de kumandadan "menü(ev) + 4+7+2+5 tuşlayıp gelen pencereyi de eklersen daha iyi olur ,en azından sendeki yazılımın versiyonunu öğrenmiş oluruz![]()
TV modelim 49ud9160 anakart mb230
Güncel core yazılımı alabilir miyim?
şuan il dışında olduğum için foto atamıyorum malesef ama şöyle açıklayım daha detaylıca. televizyonun arkasında 1 tane hdmi girişi var. cihazı bağlıyorum. sonra kumandadan source kısmına geliyorum. amacım hdmi seçip ekrana yansıtmak. fakat source kısmında hdmi diye bir seçenek yok. sadece tv,vga,scart gibi seçenekler var. sonra 4725 yapıp system settingse girdim. system settingse girmekteki amacım da, source settings kısmından hdmi seçeneğini aktifleştirip kaynaklara hdmiyi getirmek. fakat source settingse girdiğimde hdmi seçeneği no şeklinde işaretlenmiş ve değiştirilmiyor. çünkü source settings menüsü read-only açılıyor. ben de dedim ki belki versiyon güncellemesi yaparsam hdmiyi aktifleştirebilirim.HDMI cihaz bağlayınca tv cihazı görüyor mu ve cihazı kullanabiliyormusun.Cevap "evet" ise problem yoktur.Ayrıca tv üzerinde kaç hdmi girişi var ,sistem ayarlarından da foto atarsan ben kendi adıma sevinirim.Ama "abi tvde 2 hdmi var sistem ayarlarında 4 görünüyor ,2si kapalı onları da açayım " dersen zaten olmaz. En kötü ihtimalle profil dosyasını alıp editlemen lazım ki hdmi açılsın, yoksa her türlü "sadece okunur" olacak ,ne yaparsan yap,
Hımm, o zaman tvden profili çekip modlama yapman lazım ,istersen çek ve bir yere yükleyip link ver bakayım.şuan il dışında olduğum için foto atamıyorum malesef ama şöyle açıklayım daha detaylıca. televizyonun arkasında 1 tane hdmi girişi var. cihazı bağlıyorum. sonra kumandadan source kısmına geliyorum. amacım hdmi seçip ekrana yansıtmak. fakat source kısmında hdmi diye bir seçenek yok. sadece tv,vga,scart gibi seçenekler var. sonra 4725 yapıp system settingse girdim. system settingse girmekteki amacım da, source settings kısmından hdmi seçeneğini aktifleştirip kaynaklara hdmiyi getirmek. fakat source settingse girdiğimde hdmi seçeneği no şeklinde işaretlenmiş ve değiştirilmiyor. çünkü source settings menüsü read-only açılıyor. ben de dedim ki belki versiyon güncellemesi yaparsam hdmiyi aktifleştirebilirim.
hey moruk konunun birinci mesajını okumadanmı yazdın geri gitde birinci mesajı oku ne yapman lazım orda yazıyorsaol moruk
vestel smart tv yazılım güncelleme indirmek istiyorum
hey moruk konunun birinci mesajını okumadanmı yazdın geri gitde birinci mesajı oku ne yapman lazım orda yazıyoristediğin sarıçizmeli mehmetağa
Moruk
Bulamazsın maalesef ,ama önce düzgün bir fotoğraf yüklemelisin ,çünkü fotodaki rakamlar okunmuyor