Bulamazsın maalesef ,ama önce düzgün bir fotoğraf yüklemelisin ,çünkü fotodaki rakamlar okunmuyor
Bu arada tv de ne gibi sorun var 
profili çek derken neyi kastediyorsunuzHımm, o zaman tvden profili çekip modlama yapman lazım ,istersen çek ve bir yere yükleyip link ver bakayım.
Önemli - Vestel tv profil alma dosyaları -tümü-
Kalıcı olarak yüklediğimi belirtip içindeki OKU.TXT okuyun dedikten sonra ,sağlıklı günlerde kullanmanızı dilerim :) Demiştim ,aradan geçen süre içinde maşallah 947 kişi indirmiş ,bekozap'taki rekorumu kırmışım (ottplayer geride kalmış ama çok geride değil ,onu da 815 kişi indirmiş) Peki,neler...tavsiyeforumu.com
Sana link vermiştim, alıntı yaptığın mesajımda da var ,o linkte ne yapmak lazım hepsi varprofili çek derken neyi kastediyorsunuz

Böyle olmaz, konunun ilk mesajını okumalısın ne yapman lazım orada yazıyorvestel mb 96 icin youtube yazilim linki istiyorum
vestel mb 96 icin youtube yazilim linki istiyorum

Ana konuda cevap yazıldı yazılım verildi.vestel mb 96 icin youtube yazilim linki istiyorum
vestel mb 96 icin youtube yazilim linki istiyorum
güncelleme yazılımı verildi.Merhaba
Vestel televizyonum için kurtarma ve güncelleme yazılımlarını rica ediyorum.Teşekkürler.
![]()
servis menüsünü buraya yükleyinmerhaba
MB130 Carbon Smart V3.62.35 yazılım indirme yetkisi istiyorum.
yeni sürümler ota olarak geliyor.![]()
Yukarıdaki resimde gördüğünüz versiyonu V3 MB211 BULAMADIM NASIL YÜKLEYEBİLİRİM?