Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,218
65
Evet tv yurt dışı üretimi . Bildiğim kadarıyla 17mb171 panel tipi VES315WNGL-2D-N52

IMG_6132.jpg
imaged6e844ecefae73a5.png
How about Master yokoono yokoono :alala

A Çevrimdışı

algulberk

Yeni Üye
14 Eyl 2024
4
29
HDMI cihaz bağlayınca tv cihazı görüyor mu ve cihazı kullanabiliyormusun.Cevap "evet" ise problem yoktur.Ayrıca tv üzerinde kaç hdmi girişi var ,sistem ayarlarından da foto atarsan ben kendi adıma sevinirim.Ama "abi tvde 2 hdmi var sistem ayarlarında 4 görünüyor ,2si kapalı onları da açayım " dersen zaten olmaz. En kötü ihtimalle profil dosyasını alıp editlemen lazım ki hdmi açılsın, yoksa her türlü "sadece okunur" olacak ,ne yaparsan yap :),
şuan il dışında olduğum için foto atamıyorum malesef ama şöyle açıklayım daha detaylıca. televizyonun arkasında 1 tane hdmi girişi var. cihazı bağlıyorum. sonra kumandadan source kısmına geliyorum. amacım hdmi seçip ekrana yansıtmak. fakat source kısmında hdmi diye bir seçenek yok. sadece tv,vga,scart gibi seçenekler var. sonra 4725 yapıp system settingse girdim. system settingse girmekteki amacım da, source settings kısmından hdmi seçeneğini aktifleştirip kaynaklara hdmiyi getirmek. fakat source settingse girdiğimde hdmi seçeneği no şeklinde işaretlenmiş ve değiştirilmiyor. çünkü source settings menüsü read-only açılıyor. ben de dedim ki belki versiyon güncellemesi yaparsam hdmiyi aktifleştirebilirim.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,218
65
şuan il dışında olduğum için foto atamıyorum malesef ama şöyle açıklayım daha detaylıca. televizyonun arkasında 1 tane hdmi girişi var. cihazı bağlıyorum. sonra kumandadan source kısmına geliyorum. amacım hdmi seçip ekrana yansıtmak. fakat source kısmında hdmi diye bir seçenek yok. sadece tv,vga,scart gibi seçenekler var. sonra 4725 yapıp system settingse girdim. system settingse girmekteki amacım da, source settings kısmından hdmi seçeneğini aktifleştirip kaynaklara hdmiyi getirmek. fakat source settingse girdiğimde hdmi seçeneği no şeklinde işaretlenmiş ve değiştirilmiyor. çünkü source settings menüsü read-only açılıyor. ben de dedim ki belki versiyon güncellemesi yaparsam hdmiyi aktifleştirebilirim.
Hımm, o zaman tvden profili çekip modlama yapman lazım ,istersen çek ve bir yere yükleyip link ver bakayım.

Geri
Üst Alt