Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Güncelleme ile hiç bir + özellik gelmeyecek istediğiniz yazılım için yetki verildi bildirimi kontrol edin.
Bişey gelmedi gözüküyor transition yazılım indirirken hata veriyor

Dear All
I have found the solution for the problem. For information
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Thank You very much for the efforts

Kusura bakmayın vaktinizi alıyorum transitiondan sonra en son yazılım güncellemek istiyorum onun için de yardımcı olabilirmisiniz ne indirmem lazım (mb140) teşekkürler

Kusura bakmayın vaktinizi alıyorum transitiondan sonra en son yazılım güncellemek istiyorum onun için de yardımcı olabilirmisiniz ne indirmem lazım (mb140) teşekkürler
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını okuyun uygulayın sonucu yazın.

Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını okuyun uygulayın sonucu yazın.
Talimattaki her şeyi dediğiniz gibi yaptım yaklaşık 20 dk oldu aşağıdaki kırmızı tuş yanıp sönüyor ve televizyon açılmadı ne yapmam lazım biraz daha bekleyeyim mi?
en son yaptıgım transition

kss.jpg

Son düzenleme:
Talimattaki her şeyi dediğiniz gibi yaptım yaklaşık 20 dk oldu aşağıdaki kırmızı tuş yanıp sönüyor ve televizyon açılmadı ne yapmam lazım biraz daha bekleyeyim mi?

kss.jpg
Farklı bir flash bellek ile yükleme yapın.

regal

model no 32R4020H 32 UYDU ALICI LED TV

SN 7941772 700010

full yazılımı verebilir misiniz

Farklı bir flash bellek ile yükleme yapın.
Denedim farklı bir flash ile ama değişen bir şey olmadı sistemde transition yazısı kaldı
Tv açılıyor böyle kullansam sıkıntı olur mu veya başka bi çözüm varmıdır ?

Denedim farklı bir flash ile ama değişen bir şey olmadı sistemde transition yazısı kaldı
Tv açılıyor böyle kullansam sıkıntı olur mu veya başka bi çözüm varmıdır ?
mb140 kart flash bellek seçer farklı usb bellekler deneyin

kss.jpg
Ledler mavileşmiş gibi görüyorum, değiştirilmesi lazım (şahsi düşüncemdir ,fotoya göre yazdım)

Geri
Üst Alt