Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 21,952
cihazdaki sorun nedir.?Panel dosyalarına erişim istiyorum
![]()
Merhaba panel yazılımı/full yazılım var mı acaba?
cihazdaki sorun nedir.?Panel dosyalarına erişim istiyorum
![]()
Merhaba panel yazılımı/full yazılım var mı acaba?
Teşekkür ederimkurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Üstadım yazılımı yükledim talimatlarla fakat değişiklik olmadı yine logo geliyor backlight açık başka problem olabilirmi? araştırdım bulamadım.kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Size yazılım verilmiş bildirim çanını kontrol edin.Merhabalar bu bilgilere sahip bir televizyonum var youtube giremiyorum yazılım güncellemesi yapamıyorum yardımcı olur musunuz ?
![]()
başka yazılım verdim.Teşekkür ederim
Üstadım yazılımı yükledim talimatlarla fakat değişiklik olmadı yine logo geliyor backlight açık başka problem olabilirmi? araştırdım bulamadım.
Teşekkürler Üstadbaşka yazılım verdim.
Sorun devam ediyor anakart problemi sanıyorum netice alırsam paylaşım yapacağım emeğinize sağlık saygılar....Teşekkürler Üstad
Kumandadan menü 4725 yapıp açılan menüyü buraya ekleyin.Vestel smart mb180 için güncel tazılım varmıdır acaba..şuanki yazılım versiyonu 1.57.0.0
V2.48 sürümü yüklü.?
yazılım sürümü v1.57.0.0 olarak görünüyordu şimdi baktım 2.48 yazıyor otomatik yüklenmiş olabilirmi..birde enson yazılım bumu..tşk.lerV2.48 sürümü yüklü.?
Yazılımlar OTA olarak geliyor. Benim bildiğim son sürüm.yazılım sürümü v1.57.0.0 olarak görünüyordu şimdi baktım 2.48 yazıyor otomatik yüklenmiş olabilirmi..birde enson yazılım bumu..tşk.ler
Tv eski bir ana karta sahip yeni özellik gelmez android box alıp kullanın.Herkese merhaba, Panasonic tx-40cx400 (MB100) için yazılım indirmek istiyorum. Şu anki yazılım sürümü 1.33.11 ve daha yeni bir sürüme güncellemek istiyorum. 2.15.25'e kadar güncelleyebilir miyim yoksa sadece 1.34.25'e mi güncelleyebilirim? Ayrıca lütfen (1.34.25, 2.15.25) indirme bağlantısını paylaşır mısınız?
![]()
Tamam, anladım. Yeni özelliklere ihtiyacım yok. Zaten bir Xiaomi cihazım var ama nedense HDMI ile renkler kötü (düşük kontrast ve grilerde kötü görüntü kalitesi). Sadece 3D modu açıkken renkler normal. Birkaç farklı kablo denedim ama sorun çözülmedi. Bu yüzden yeni bir yazılım yüklemeyi düşündüm, belki bu hataları düzeltir.Tv eski bir ana karta sahip yeni özellik gelmez android box alıp kullanın.