Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Sizi tekrar tekrar yordum. Kusura bakmayın. Şimdi gördüm. Çok teşekkürler. Not: Yazılım başarılıyla kuruldu ve artık youtube çalışıyor.

Son düzenleme:
mb120 v2.45.29.1 vestel smart tv guncelleme yazılımı

IMG_4732.jpg

Merhaba tv arızalı oldugu içinyaxılım çok eskide kaldı rica etsem en son güncel yazılım rica edebilirmiyim ?

toshiba v.1.31.8.0 mb 211yazılım talebinde bulunuyorum

cihaz şuan çalışıyor mu.?

Bir üst mesajinizdaki gibi servis menüsünü atın.
Cihaz çalışıyor su an sadece ekranı kırıktı yaptırdım ama yazılımı çok eskide kaldı yenilemek istiyorum.

Cihaz çalışıyor su an sadece ekranı kırıktı yaptırdım ama yazılımı çok eskide kaldı yenilemek istiyorum.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.

Merhaba,

MB140'da videodaki problemin birebirini yaşıyorum, kurtarma yazılmıını paylaşabilir misiniz?

Merhaba, JVC televizyonumda son 3 dür Netflix açılmıyor. Kumanda ya da alternatif yöntemlerle açmak istediğimde 5 saniye sonra en son hangi ekrandaysa oraya dönüş yapıyor. Yeniden kurulum yaptım ancak sorun devam ediyor. Güncelleme yaparsam ilgili sorunu çözebilir miyim acaba?
IMG_20240427_125147.jpg

Merhaba,

MB140'da videodaki problemin birebirini yaşıyorum, kurtarma yazılmıını paylaşabilir misiniz?

cihazın arka etiketini buraya yükleyin.

Merhaba, JVC televizyonumda son 3 dür Netflix açılmıyor. Kumanda ya da alternatif yöntemlerle açmak istediğimde 5 saniye sonra en son hangi ekrandaysa oraya dönüş yapıyor. Yeniden kurulum yaptım ancak sorun devam ediyor. Güncelleme yaparsam ilgili sorunu çözebilir miyim acaba?
IMG_20240427_125147.jpg
servis menüsünün ekran görüntüsünü buraya yükleyin menü4725

cihazın arka etiketini buraya yükleyin.

servis menüsünün ekran görüntüsünü buraya yükleyin menü4725
buyrun.
cihaz açılmadığı için maalesef servis ekranına giremiyorum

tv3bd3669a553b8207.jpg

Geri
Üst Alt