Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,826
Multi hesap kullanımı nedeniyle her iki hesabınızda kapatılmıştır.mb120 v2.45.29.1 vestel smart tv guncelleme yazılımı
Multi hesap kullanımı nedeniyle her iki hesabınızda kapatılmıştır.mb120 v2.45.29.1 vestel smart tv guncelleme yazılımı
cihaz şuan çalışıyor mu.?
Merhaba tv arızalı oldugu içinyaxılım çok eskide kaldı rica etsem en son güncel yazılım rica edebilirmiyim ?
Bir üst mesajinizdaki gibi servis menüsünü atın.toshiba v.1.31.8.0 mb 211yazılım talebinde bulunuyorum
Cihaz çalışıyor su an sadece ekranı kırıktı yaptırdım ama yazılımı çok eskide kaldı yenilemek istiyorum.cihaz şuan çalışıyor mu.?
Bir üst mesajinizdaki gibi servis menüsünü atın.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.Cihaz çalışıyor su an sadece ekranı kırıktı yaptırdım ama yazılımı çok eskide kaldı yenilemek istiyorum.
Konunun ilk mesajını okuyun.toshiba v.1.31.8.0 mb 211yazılım talebinde bulunuyorum
Merhaba,
MB140'da videodaki problemin birebirini yaşıyorum, kurtarma yazılmıını paylaşabilir misiniz?
servis menüsünün ekran görüntüsünü buraya yükleyin menü4725Merhaba, JVC televizyonumda son 3 dür Netflix açılmıyor. Kumanda ya da alternatif yöntemlerle açmak istediğimde 5 saniye sonra en son hangi ekrandaysa oraya dönüş yapıyor. Yeniden kurulum yaptım ancak sorun devam ediyor. Güncelleme yaparsam ilgili sorunu çözebilir miyim acaba?
buyrun.cihazın arka etiketini buraya yükleyin.
servis menüsünün ekran görüntüsünü buraya yükleyin menü4725
servis ekranının diğer arkadaştan istedim. bana bu yeterlibuyrun.
cihaz açılmadığı için maalesef servis ekranına giremiyorum
sağ üstteki bildim çanından yazılıma ulaşabilirsin. Açıklamayı oku ve ona göre yüklemeyi yap.buyrun.
cihaz açılmadığı için maalesef servis ekranına giremiyorum
Buyrun hocam.servis menüsünün ekran görüntüsünü buraya yükleyin menü4725