servis menüsünü atınız. menü 4725Yeni son yazılım yada android olurmu yazılımı varsa
cihazınızda güncel sürüm yüklü.Selam bu model için yeni güncelleme mevcut mu
Aslında daha çok merak ettiğim güncelleme yapılınca app storede olan uygulamalara yenileri geliyor mu
Smart tv olduğu için uygulama yükleyemiyorum bu cihazlara güncellemeler geldikçe yeni uygulamalarda ekleniyor mu App Store yecihazınızda güncel sürüm yüklü.
Güncellemeler bazen de hataları gidermek için yayınlar.Smart tv olduğu için uygulama yükleyemiyorum bu cihazlara güncellemeler geldikçe yeni uygulamalarda ekleniyor mu App Store ye
TşklerGüncellemeler bazen de hataları gidermek için yayınlar.
Smart tv ye uygulama yüklenmez üretici firma hangi uygulamaların lisansını almışsa sadece onları kullanabilirsiniz.Smart tv olduğu için uygulama yükleyemiyorum bu cihazlara güncellemeler geldikçe yeni uygulamalarda ekleniyor mu App Store ye
Bu tv ye android yazılım yüklenmez. Android box alıp kullanın.Yeni son yazılım yada android olurmu yazılımı varsa
güncelleme yazılımı verildi.
Youtube giriş yapılamıyor lütfen uyumlu firmware varsa paylaşın. tv modeli 50FA8200
Panel yazılımı verildi.VESTEL 32PH5045 OTEL LED TV 276LB/MB82S
TV Tüm fonksiyonları kilitliydi mb82 full yazılım attım tv fonksiyonları açıldı ama görüntü ters ve karışık geldi panel yazılımı denedim fakat görüntü yine aynı kaldı başka panel yazılımı olan var mı elinde