Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,462
güncelleme yazılımı verildi.Kusura bakmayın babam evde ve ip tv çalışmadığı için biraz aceleci davrandım
güncelleme yazılımı verildi.Kusura bakmayın babam evde ve ip tv çalışmadığı için biraz aceleci davrandım
Merhaba estağfurullah ne rahatsızlığı.
Yanlış yazılım yüklenmelerin önüne geçmek için ayrıca fake üyelikler alınarak kendisine lazım olmayan yazılımları bile indirip arşivlemek isteyen art niyetli kullanıcıların önüne geçmek için otomasyon sistemi geliştirdik.
Yazılım verildi indireceğiniz alanda güncelleme talimatimı yeralmakta.
sonucu mutlaka bizimle paylaşın.
Tv deki sorun nedir?Merhaba, yazılım için resim paylaştım teşekkür ederim.
![]()
![]()
başka yerden indirdiğiniz yazılımı neden burada soruyorsunuz.!aga ben mb90 yazılım yükledim bu sitedenZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.hiçbirşey olmadı
şuan cihazda 376s yüklü, size yazılımı biz vermedik. Başka yerden indirdiğiniz kaynağı belirsiz yazılımlar birşey diyemem.Merhaba;
Vestel V3.7.5 versiyonu yükseltim fakat cihazda kablosuz agı etkinleştiremiyorum. Fotoğrafı ekledim hangi versiyonu indirmem gerekiyor yardımcı olur musunuz.
![]()
yine adem helvacının sitesibaşka yerden indirdiğiniz yazılımı neden burada soruyorsunuz.!
Daha önceki sürümü internette aratırken denk geldi .Sonrasında sizin siteyi buldum sürüm farklılığı olabileceği yazılmış formda sizin paylaşmış olduğunuz yazılımı indirip denememiz mümkün müdür.şuan cihazda 376s yüklü, size yazılımı biz vermedik. Başka yerden indirdiğiniz kaynağı belirsiz yazılımlar birşey diyemem.
376y güncellemesi verildi.Daha önceki sürümü internette aratırken denk geldi .Sonrasında sizin siteyi buldum sürüm farklılığı olabileceği yazılmış formda sizin paylaşmış olduğunuz yazılımı indirip denememiz mümkün müdür.
Varsa güncelleme talep ediyorum.
cihazdaki yüklü yazılımı bilirsek verebiliriz.![]()
Son güncellemesini istiyorum