Hocam yazılımı göremedim bildirimlerde de çıkmadı yönlendirebilme şansınız var mı?
Hocam televizyon kapalı iken kurulum yapmayı denedim . ilk açılışta ok tuşuna basılı vaziyette fişi taktım kurulum süresince ışığı hızlı yanıp söndü yaklaşık 1 dakika boyunca fakat yine vestel yazısı geldikten sonra komple siyah ekranda kalıyor.Yazılımlink
Donanımsal arıza vardır.Hocam televizyon kapalı iken kurulum yapmayı denedim . ilk açılışta ok tuşuna basılı vaziyette fişi taktım kurulum süresince ışığı hızlı yanıp söndü yaklaşık 1 dakika boyunca fakat yine vestel yazısı geldikten sonra komple siyah ekranda kalıyor.
2 ay önce yaptım olmuştu . Acaba yükseltme mi yapmam gerekiyor.
güncelleme yazılımı verildi. Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsin.Ustam
Telefunken 50TU5020 smartsız seri numarası SN 7868694 700278 olan bir televizyonum var.
Üzerine MB130 v3.19.11 yazılımı attım. Yazılım attıktan sonra menude frekans girip manual kanal eklemek isteyince menü kitleniyor.
Çözüm için tekrar eski versiyon smartsız MB130 v3.19.08 yüklemek istiyorum. Fakat linkten indirmek isteyince hata veriyor. Ne yapabilirim.
Şimdiden teşekkürler.
Metin Cinel
Teşekkürler ustam eline sağlıkgüncelleme yazılımı verildi. Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsin.
Servis yolu gözüküyor desenizeDonanımsal arıza vardır.
MaalesefServis yolu gözüküyor desenize

YAPMANIZ GEREKENLERMerhaba, MB100 anakartlı Hi Level marka televizyonuma Blutv ve Netflix yüklemek istiyorum. Hangi yazılımla iki uygulamayı da kullanabilir hale gelirim? Full yazılım veya çekirdek yazılım önerinizi rica ediyorum. Teşekkürler.
![]()
TV sorununu detaylı olarak belirtin. Standby yanıp sönüyor mu ne yapıyor?![]()
Yazilim gerekiyor tv acilmiyor yardimci olurmusunuz acaba
Evet yanip sonuyor logo geliyor sonra kapaniyor sonra tekrarliyor ayni seyiTV sorununu detaylı olarak belirtin. Standby yanıp sönüyor mu ne yapıyor?