Ayarlardan hbbtv kapatın. Aynı mesajı on yere yazmayın! Nickinizi anlamlı bir nick ile değiştirme talebinde bulunun.
Ekrana böyle bir yazı geliyor çözümü bilen yazsın lütfen
Mevcut yazılım en güncel sürüm. TV' yi ilk kuruluma döndürmeyi denediyseniz çözüm harici medya oynatıcı.Merhaba finlux 55fu610 modeli için en güncel yazılıma ihtiyacım var youtube donuyor puhu tv açılmıyor çok yavaşladı tv.
Ekran gelmiyoru tanımlayın. Standby sönüyor mu?Yazilim inmiyor ustam yazilim istegi yapmaniz gerekiyor dedi
Yazilimi yukledim fakat ekran gelmiyor
Suan logoda gelmiyor stanby da yanip sonuyor sadece ledler surekli yaniyorEkran gelmiyoru tanımlayın. Standby sönüyor mu?
Bir kurtarma yazılımı daha verildi. Sonucu bildirin.Suan logoda gelmiyor stanby da yanip sonuyor sadece ledler surekli yaniyor
Yazilimi yuklemeye basladiginda stanby isigi hizli hizli yanip sonerken ekran isiklari yaniyor ve sonra kapaniyorBir kurtarma yazılımı daha verildi. Sonucu bildirin.
Full yazılım verdim. Sonucu bildirin.Yazilimi yuklemeye basladiginda stanby isigi hizli hizli yanip sonerken ekran isiklari yaniyor ve sonra kapaniyor
Oldu suan cok tesekkur ederim Allah razi olsun elinize emginize saglik hakkinizi helal edinFull yazılım verdim. Sonucu bildirin.
Güncelleme yazılımı verildi. Detaylar için imzama bakın.iyi akşamlar.ben de tv güncellemeye çalışıyorum ancak hangi core u indirmem gerekiyor anlamadım. Vestel için carbon ,bu kısım tamam ama benimkinde v.2.24.1.0 yazıyor ,bu sadece fb tv olarak var. Yardımcı olursanız sevinirim.