E
emtasservis
Yeni Üye
- 28 Mar 2020
- 24
- 44
logo gelip açılıp kapanıyorYine soruyoruz. TV' deki sorun nedir?
logo gelip açılıp kapanıyorYine soruyoruz. TV' deki sorun nedir?
MB110s' in kurtarma yazılımı olmaz. Full yazılım konusuna eksiksiz olarak yazın. Logo gelirken standby' ın durumu nedir onu da belirtin. Bir sonraki eksik mesajınızda uyarı alacaksınız!logo gelip açılıp kapanıyor
Logo gelip kapanıyor
Full yazılım ihtiyacı var anladığım kadarıyla
Logo gelip kapanıyor
Tüm parçaları orjinal
Anakart vs hiç değişmedi
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Logo gelip kapanıyor
Tüm parçaları orjinal
Anakart vs hiç değişmedi
Full yazılım ihtiyacı var anladığım kadarıyla
ustam kusura bakma oruç kafayla buraya yazmışım özür dilerim. bu arada tvnin garantisi devam ediyormuş ve sorun yazılımdan değil emmcden kaynaklı çıktı :(Hâlâ anlatıyoruz. Eski üyelerimiz dahil.
Full yazılım ana talep konusu;
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan VESTEL REGAL SEG FİNLUX HI LEVEL TVİSİON TELEFUNKEN HİTACHİ ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağız. Sizlerden tek ricamız, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir. Eğer vestel ve üretimleri...tavsiyeforumu.com
Bu arada bu cihazın garantisi bitti mi?
teşekkür ederim hocam elinize emeğinize sağlık. herşey normale döndü.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Hocam yazılımı göremedim bildirimlerde de çıkmadı yönlendirebilme şansınız var mı?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Rica ederiz.teşekkür ederim hocam elinize emeğinize sağlık. herşey normale döndü.
cihazdaki yüklü olan sürüm bilgisi nedir. menü4725 yaparak ulaşabilirsiniz.Değerli ustam merhaba cihaz internete bağlanıyor fakat herhangi bir uygulama yada internet ile ilgili kısımlara girildiğinde cihaz hiç bir şekilde internetin bağlı olmadığını yazıyor ancak wifi den baktığımızda cihaz wifi ye bağlı olarak görünüyor ethernet kablosu ile de denedim sonuç aynı yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum ve bunun için yazılıma ihtiyacım var ankart modeli 17MB181TC yine aynı kartan elimde var fakat panel yazılımı olmuyor negatif görüntü veriyor kiscasi önce cihazın kendi yazılımını yükleyerek denemek istiyorum teknik problem var ise aynı modle nonya sahip kartı takip ancak ona yönelik panel yazılımı atmam gerekiyor cihaz hilevel40inc lütfen yardımınıza ihtiyacım var
Hocam yazılımı göremedim bildirimlerde de çıkmadı yönlendirebilme şansınız var mı?
Hocam televizyon kapalı iken kurulum yapmayı denedim . ilk açılışta ok tuşuna basılı vaziyette fişi taktım kurulum süresince ışığı hızlı yanıp söndü yaklaşık 1 dakika boyunca fakat yine vestel yazısı geldikten sonra komple siyah ekranda kalıyor.Yazılım link