Bir tane 32 inç 32PH5045S Tv yazılımı yok bir sürü var ve birbirlerinin yerine uymazlar çıkan mb81 takılan mb81 ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin ana kartlar mb8X mb9X gibi ise çapraz kart değişimlerinde ben yardımcı olamıyorum. Panel yazılımının yapısı farklı olduğu durumlarda diğerinin yerine uymaz.Merhaba Vestel 32 inç 32PH5045S led tv anakart degişimi yaptım, 17MB81-2 V1 anakart, ekran yukardan aşagı kayıyor ve görüntü bozuk, panel yazılımı denedim düzelme olmadı, varsa full yazılım alabilirmiyim
YAPMANIZ GEREKENLER(3v.15.3.0) (MB130)(512MB) wifi engelemiş ve netflx engelenmiş yazlım ile cozülür mü acaba
(3v.15.3.0) (MB130)(512MB) wifi engelemiş ve netflx engelenmiş yazlım ile cozülür mü acaba
Farklı yazılım verildi yükleme talimatını uygulayıp sonucu yazın.hocam akşam bana gönderdiğiniz yazılım denedik olmadı acaba yardımcı olabilir misiniz
![]()
Full yazılım verildi yükleme talimatını uygulayınikinci yazılım da olmadı hocam
YAPMANIZ GEREKENLER
1= Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin
YAPMANIZ GEREKENLER
1= Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin
Farklı flash bellek ile deneyin.bu da olmadı o zaman başka bir sorun olabilir cok teşekkür ederim
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Atım ya fotoğrafı
![]()
Yazlım güncellemsi olmadı diyorYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
yükleme talimatına uydunuz mu.?Yazlım güncellemsi olmadı diyor