Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.By_Trol selamun aleyküm kardeşim bi link bırakmışsın mb96 youtube sorunu çözüldü diye ama linke şuan ulaşılmıyor şuan bana youtube sorunu çözülen linkten atar mısın ulaşılan link atar mısın
![]()
By_Trol selamun aleyküm kardeşim bi link bırakmışsın mb96 youtube sorunu çözüldü diye ama linke şuan ulaşılmıyor şuan bana youtube sorunu çözülen linkten atar mısın ulaşılan link atar mısın
![]()
anlamadım kardeşim yazılım verildi derkenYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.
anlamadım kardeşim yazılım verildi de
kardeşim youtube düzeltilen linki atsan zaten yaparım şuandaanlamadım kardeşim yazılım verildi derken
Forum sayfasının sağ üst köşesinde bildirim çanı var. Oraya tıklayın.anlamadım kardeşim yazılım verildi derken
kardeşim linki indirdim fakat bu hatayı verdiForum sayfasının sağ üst köşesinde bildirim çanı var. Oraya tıklayın.
Kurtarma yazılımıyla bir sonuç alamadım. Ful yazılımını verirseniz sevinirimYazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.Kurtarma yazılımıyla bir sonuç alamadım. Ful yazılımını verirseniz sevinirim
Yazılımı indirdiğiniz yerde yükleme talimatı yazıyor. Sanırım okumamışsınız kumanda üzerindeki OK tuşu ile yüklenecekkardeşim linki indirdim fakat bu hatayı verdi
![]()
Tv arka kapak etiketi maalesef yok. elimde olan bilgilerKurtarma yazılımıyla bir sonuç alamadım. Ful yazılımını verirseniz sevinirim
verdiğiniz bilgilere istinaden full yazılım verildi. Görüntü ters olursa hallerizTv arka kapak etiketi maalesef yok. elimde olan bilgiler
model: satellite 32ph5065
sn:7021332300491
![]()
![]()

aynı durum devam ediyor bir değişiklik yokverdiğiniz bilgilere istinaden full yazılım verildi. Görüntü ters olursa halleriz![]()
Tv deki sorun nedir?aynı durum devam ediyor bir değişiklik yok
stant by ışığı yanıyor kumandayla açınca arka led ışığı gelmeden vestel yazısı geliyor sonra tekrar kapanıyorTv deki sorun nedir?
Verilen yazılımlar çözüm olmadığı için sormuştum yazdığınız hatayı besleme kartı da yapar.stant by ışığı yanıyor kumandayla açınca arka led ışığı gelmeden vestel yazısı geliyor sonra tekrar kapanıyor