Hocam bu yazılımı yükseltmek istiyorum. Tv donma yapmaya başladı. Ses problemi de yaşıyorum. Bu eski bir yazılım.Daha güncel bir yazılım yüklenemez mi?İstediğiniz yazılım tv de yüklü görünüyor.
Hocam bu yazılımı yükseltmek istiyorum. Tv donma yapmaya başladı. Ses problemi de yaşıyorum. Bu eski bir yazılım.Daha güncel bir yazılım yüklenemez mi?İstediğiniz yazılım tv de yüklü görünüyor.
mrb vestel mb100 v.0.1.34.25 güncelleme yazılımını istiyorum. yardımcı olur musunuz?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.Hocam bu yazılımı yükseltmek istiyorum. Tv donma yapmaya başladı. Ses problemi de yaşıyorum. Bu eski bir yazılım.Daha güncel bir yazılım yüklenemez mi?
hocam çok teşekkür ederimYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.
Rica ederiz.hocam çok teşekkür ederim
1.68 surumu ile kanal gecislerinde yesil yesil cizgiler cikti, onceki versiyonlar icin yetki verebilir misinizYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.
Yazılımı yükledikten sonra tv yi ilk kuruluma döndermeniz gerekir.1.68 surumu ile kanal gecislerinde yesil yesil cizgiler cikti, onceki versiyonlar icin yetki verebilir misiniz
ekranı tam çekermisiniz.
yazılım bildirim olarak gönderildi.
Panel profile;hayırlı akşamlar 17mb97 ves43ounda-2D-N12 panel yazılımı talebinde bulunmam mümkünmüdür... yardımcı olursanız sevinitim... şimdiden tşk
Ellerinize sağlıkPanel profile;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.