By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,820
Konunun ilk mesajını okuyunuz.17mb130 7917212 yazılım lazım
Konunun ilk mesajını okuyunuz.17mb130 7917212 yazılım lazım
Konunun ilk mesajını okuyunuz arka kapak etiketini eklemişsiniz fakat sebebi nedir? Cihazdaki Sorun nedir?
Rica ederiz.ilk kurulum yaptiktan sonra yesil cizgiler gelmedi teşekkür ederim hocam, uygulamalarin acis hizlari bir tik daha hizlandi diye dusunuyorum, kullandikca guncelleme yaparim 65dm54ur
Cihazdaki sorun nedir.17mb82s karta yazılım ihtiyacım var arkadaşlar elinizde var ise yardımcı olabilir misiniz Tv:hitachi 32inç
full yazılım verildi. Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.Merhaba televizyonum açmaya çalıştığımda açılmıyor. Vestel logosu görünüp duruyor aynı anda da televizyoda kırmızı ışık yanıp sönüyor ama açılmıyor bu soruna uygun yazılımı atabilir misiniz?
Teşekkür ederim yüklemeyi deneyeceğimfull yazılım verildi. Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.
Yazilim yukleme denemistim usb ile basarili oldu fakat acilista vestel logosunda takili kaliyordu surekli yeniden baslatiyordu. SOTA nin verdigi full yazilim sayesinde sorunumu cozdum talimatlara uyarak. Cok tesekkur ediyorum iyiki varsinizKonunun ilk mesajını okuyunuz arka kapak etiketini eklemişsiniz fakat sebebi nedir? Cihazdaki Sorun nedir?
Yazılım Bildirim olarak gönderildi.Selamlar herkese kolaylıklar dilerim. Acil olarak profilo 43pa300t SN 7979684 800997 - PNL : 23426572 VPAZ: 20273032 yazılımına ihtiyacım var. Cihaz açılıyor profilo yazısı birkaç kere geliyor gidiyor menüye vs. hiçbir yere giremiyorum. Bir gönderide dosyası vardı fakat tıkladığımda sayfa 404 veriyor indiremedim talep oluşturmam gerektiğini okudum.
İstenilen bilgileri bize verdiğinde işin hızlıca halloldu.Yazilim yukleme denemistim usb ile basarili oldu fakat acilista vestel logosunda takili kaliyordu surekli yeniden baslatiyordu. SOTA nin verdigi full yazilim sayesinde sorunumu cozdum talimatlara uyarak. Cok tesekkur ediyorum iyiki varsiniz