Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,450
Servis menüsüne girip oradan tv sıfırlayıp tekrar yazılımı yüklemeyi deneyin.
Servis menüsüne girip oradan tv sıfırlayıp tekrar yazılımı yüklemeyi deneyin.
Yazılımı indirdiğiniz alanda kurulum talimatı bulunmak.Nerde bulamıyorum
Buldum da nasıl kurlum yapicam nerde yazıyor kurulum
Tv ye yazılım yüklenmemiş telefonda zip, rar açabilen uygulama kullanman gerekir bir de flash bellek fat32 olarak biçimlendirilmelidir. Aksi taktirde tv yazılımı görmez.Sota By_Trol abilerim şimdiden sizi rahatız ediyorum ama
Ben indirdim ama güncel sürüm inmedi flash belege attım hepsini yaptım yazılım güncelleniyor yazısı geldi sonra gitti kapandı TVsonra açıldı hala eski sürüm kullanıyor
Sürümü MB 97 titanyum yapıyorum ama olmuyor rardan çıkardım telefondan yapıyorum PC yok yanımda şimdilik
Yükseltmeye hazırlanıyor sonra hemen kapanıyor TV
Sota hocam rardan nasıl çıkarılır belki ben bir yerden yanlış yapıyorum PC yok bu arada ben telefondan yapıyorum sorun olmaz dimi
Konunun ilk mesajını okuyunuz.40fb5050 yazılımı lazım bana
Konunun ilk mesajını okuyunuz. Orada tv hakkında belirtmeniz gereken bilgiler var. Yazılım sizin paylaşacağınız o bilgilere göre verilir.merhabalar,
HiLevel 43HL500 uydu alıcılı televizyonum açılmıyordu. Araya araya buraya kadar geldim. Videoları izledim ve yazıları okudum. Yazılım için yardımınızı rica ederim.
1. mesaji okuyun.Merhaba ,
Thorium c.3.7.5x mb96 için hangi sürümü indirmem gerekiyor ? yardımcı olabilir misiniz rica etsem
By_Trol: teşekkür ederim kardeşim talimata göre yaptım çalıştı youtubeYazılımı indirdiğiniz yerde yükleme talimatı yazıyor. Sanırım okumamışsınız kumanda üzerindeki OK tuşu ile yüklenecek
Bu mesajı yazdığınız alanın hemen üstünde kocaman uyarı bulunuyor.!mb97 model için linki bulamadım
sürekli hata veriyor
1. mesaj dediginiz hangisi ?1. mesaji okuyun.