By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,820
Yazılımı indirdiğiniz yerde yükleme talimatı yazıyor. Sanırım okumamışsınız kumanda üzerindeki OK tuşu ile yüklenecekkardeşim linki indirdim fakat bu hatayı verdi
Yazılımı indirdiğiniz yerde yükleme talimatı yazıyor. Sanırım okumamışsınız kumanda üzerindeki OK tuşu ile yüklenecekkardeşim linki indirdim fakat bu hatayı verdi
Tv arka kapak etiketi maalesef yok. elimde olan bilgilerKurtarma yazılımıyla bir sonuç alamadım. Ful yazılımını verirseniz sevinirim
verdiğiniz bilgilere istinaden full yazılım verildi. Görüntü ters olursa hallerizTv arka kapak etiketi maalesef yok. elimde olan bilgiler
model: satellite 32ph5065
sn:7021332300491
aynı durum devam ediyor bir değişiklik yokverdiğiniz bilgilere istinaden full yazılım verildi. Görüntü ters olursa halleriz
Tv deki sorun nedir?aynı durum devam ediyor bir değişiklik yok
stant by ışığı yanıyor kumandayla açınca arka led ışığı gelmeden vestel yazısı geliyor sonra tekrar kapanıyorTv deki sorun nedir?
Verilen yazılımlar çözüm olmadığı için sormuştum yazdığınız hatayı besleme kartı da yapar.stant by ışığı yanıyor kumandayla açınca arka led ışığı gelmeden vestel yazısı geliyor sonra tekrar kapanıyor
yaptığım ölçümlerde beslemede bir problem yok gibi.Verilen yazılımlar çözüm olmadığı için sormuştum yazdığınız hatayı besleme kartı da yapar.
Güncel yazılım verildi.Yukarıdaki tvnin güncel yazılımını alabilirmiyim.
Kart değişimi yaptım taktığım kart v0
eski kart v3 yazılımla değişim olabilir mi?
Takılan kart
Eski kart
Tvdeki panel bilgisi
Tcon resmi
Güncel yazılım verildi.TV Regal mb97
YouTube video oynatmıyor yani yeni güncelleme. İstiyorum birde diğer uygulamalar açılmıyor
İstediğiniz yazılım tv de yüklü görünüyor.mrb vestel mb100 v.0.1.34.25 güncelleme yazılımını istiyorum. yardımcı olur musunuz?