By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 16,909
MaalesefSorun değil de ip TV için başka uygulama varmıdır SS ip TV den başka diye düşünmüştüm
MaalesefSorun değil de ip TV için başka uygulama varmıdır SS ip TV den başka diye düşünmüştüm
Üyemiz daha fazla sıkılmasın diye uzaklaştırdık. Bunu yazmak için üye olmuş yazık olmuş.güncel diye sunduğunuz mb211 v3 siz-de v3.33.17.6 var.. bende kurulu olan v3.33.17.10 .. 4 yıllık televizyon. yopk kayıt ol yok onu beğen bunu oku şunu yap. sizin yapacağınız işin.
Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.![]()
![]()
güncel yazılım rica edebilir miyim teşekkürler
Daha güncel yazılım yetkisi verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.![]()
![]()
En yeni netflixli 2.45.12.1 yazılım lazım 120mb
Netflix varmı o sürümde?Daha güncel yazılım yetkisi verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.
Daha güncel yazılım yetkisi verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada.
Lütfen 2.45.12.1 yazılımını verirmisiniz? Rica ederim.Daha güncel yazılım yetkisi verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.

VarNetflix varmı o sürümde?
Lütfen 2.45.12.1 yazılımını verirmisiniz? Rica ederim.![]()
Bizde size yazılımı vermek istiyoruz fakat hangi yazılımı vereceğimizi bilemedik.Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!
nasıl indirme talebinde bulunacağım güncelleme yazılımı istiyorum
soyle yapalım sizin tv yüklü olan sürümün ekran görüntüsü atın biz size uygun yazılımı verelim.MB230 - QuiPicasso V.0.51.50.0
kusura bakmayın bu yazılım için hi level tv mb230 anakart