M
mustafaorskiran
Yeni Üye
- 15 Kas 2023
- 12
- 34
Forum‘da yeniyim kusura bakmayın yükleme açıklamasını bulamadım zip dosyasını buldum ama
Sağ üstte bildirim çanı var oraya tıklayın sizi yazılıma ve yükleme talimatına yönlendirecekForum‘da yeniyim kusura bakmayın yükleme açıklamasını bulamadım zip dosyasını buldum ama
indiremiyorum konulardan indirmeye izin vermeniz gerekmetedir diyorDeğerli Üyemiz;
Gelişen teknolojiye yenik düşen MB9X anakartların yazılımlarını, Anakartlarınızın çökme riskinin son gelişmelerle daha da yükselmesi nedeniyle paylaşıma kapatmak zorunda kaldık. Şimdilik sadece MB97 ve MB98 yazılımlarını açık bırakıyorum, Bunun dışındaki 9X nesli için bundan böyle çekirdek yazılım paylaşımı yapılmayacaktır. Oluşabilecek olası mağduriyetleri öngörmemiz nedeniyle aldığımız bu kararı anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyoruz.
TF Yönetimi.
17MB90_MB91R1R2_MB92R3_MB95_MB95S_MB95M_FAZ3_V366y
Değerli Üyemiz;
Gelişen teknolojiye yenik düşen MB9X anakartların yazılımlarını, Anakartlarınızın çökme riskinin son gelişmelerle daha da yükselmesi nedeniyle paylaşıma kapatmak zorunda kaldık. Şimdilik sadece MB97 ve MB98 yazılımlarını açık bırakıyorum, Bunun dışındaki 9X nesli için bundan böyle çekirdek yazılım paylaşımı yapılmayacaktır. Oluşabilecek olası mağduriyetleri öngörmemiz nedeniyle aldığımız bu kararı anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyoruz.
TF Yönetimi.
17MB91 3.3.8.c Stabil sürüm
Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.
17MB96 - MB91R3 - MB92R4 3.7.6.L
Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.
17MB91R3_MB92R4_MB96_FAZ3_V376n
Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.
17MB96_3.7.6.S
Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.
17MB97-98 güncelleme
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Konunun ilk mesajını okuyun tv hakkında istenen bilgileri yazın.mb97 dosyasını indiremiyorum bu yaılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız grekemektedir diyor
indiremiyorum konulardan indirmeye izin vermeniz gerekmetedir diyor
Yazılım indirebilmek için yapılması gerekenler
Kurtarma, Çekirdek yazılımları indirebilmek konu altına , Menü(home) 4725 ile servis menünü paylaşınız.
Yetkili arkadaşlar size indirmeniz gereken yazılımı bildirim yoluyla göndercektir.
Amacımız sizlere zorluk çıkarmak değil bilakis yanlış yazılım yüklenmesi sonucu televizyonlarınızın brick olmasını engellemektir.
hocam bende indirdim yazılımı seg yazısı geliyor ekran kararıyor 2 sn sonra seg yazısıda gidiyor kırmızı ışık yanıp yanıp sönüyor ardından sabit kırmızı ışık yanıyor. Dosyasını indirdim fat32 ile biçimlendirdiğim flash a dosyayı attım tv ye taktım kumandadan ok tuşuna basılı tutarak fişi takıyorum gene seg yazısı geliyor kırmızı ışık yanıp yanıp sönüyor ve ardından kırmızı ışık komple gidiyor ve öyle kalıyor. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.yazılım atmak istiyorum youtube acmıyo![]()
konunun 1.mesajinda ne yapmanız gerektiğini yazıyor.Merhabalar vestel 50u9400 mb130 v5 sürüm için güncelleme alabilir miyim rica etsem şimdiden teşekkürler.
MB95 kartlara ne yazık ki güncelleme yok.yazılım atmak istiyorum youtube acmıyo![]()
Hesabınızı kontrol ettiğimde verilen yazılımı indirmediğinizi görebiliyorum.!verdiğiniz yazılımı indirdim fakat düzelme olmadı cihaz açılıyor seg yazısı geliyor ekran kararıyor ve seg yazısı gidiyor. panel kodu 17mb140 başka yapabileceğim birşey varmı hocam
Hesabınızı kontrol ettiğimde verilen yazılımı inhocam yanlış yazılımı indirdim sanırım yüklendi fınux yazıyor ama arka ışık gitti seg full yazılım diye indirdiğim zip 23428628 kusura bakmayın yanlış indirmiş olabilirim . nereden indirebilirim acaba ?dirmediğinizi görebiliyorum.!