son güncel yazılım için indirme yetkisi verildi.MB100 indirebilir miyim
Merhaba acaba alttaki yazılım için güncel bir sürüm var mı ?
![]()
![]()
Buradaki bilgilere göre cihazınız MB180E_G31. Bu cihaz için en güncel yazılıma sahipsiniz. (1.48.1.0)Yetkili servis fişinden bunu buldum. İşe yarar mı?
![]()
Yardımcı olabildiysek ne mutlu bizlere.Herkese merhabalar. Vestel 43FA8500 modeli ve MB96 anakartlı televizyonumda YouTube sorunu mevcuttu, YouTube açılıyor görünse de herhangi bir videoya tıkladığımda video açılmıyordu. Paylaşılan yazılımı anlatıldığı gibi flash belleğe atıp TV'ye kurduktan sonra sorun düzeldi. Başta yardımcı olanslowfood ve
By_Trol hocalarıma ve bu forumda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum sağolun var olun.
V0.51.50.0 yazılımı için indirme yetkisi verildi.merhaba jvc 55 mb230 anakartlı tv var. dolby vision 4k hdr filmleri açarken ekran siyah oluyor ama ses geliyor.
Acaba bu konuda yazılım yüklesem sorun düzelir mi?
Evde regal 55 mb 230 anakartlı tvde film sorunsuz açılıyor. Hatta 43 inç 4k tv ve samsung monitör 4k tvde de açılıyor. Ama jvc mb230 anakartlı tvde görüntüsüz açılıyor.
![]()
Rica ederiz.Herkese merhabalar. Vestel 43FA8500 modeli ve MB96 anakartlı televizyonumda YouTube sorunu mevcuttu, YouTube açılıyor görünse de herhangi bir videoya tıkladığımda video açılmıyordu. Paylaşılan yazılımı anlatıldığı gibi flash belleğe atıp TV'ye kurduktan sonra sorun düzeldi. Başta yardımcı olanslowfood ve
By_Trol hocalarıma ve bu forumda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum sağolun var olun.
güncel yazılım verildi.![]()
Merhabalar, Hilevel MB 230 cihazıma son core yazılımı verebilir misiniz? Teşekkürler
Öncelikle bağırmadan (Küçük harfle) yazmalısınız. Hata vermiyor aslında nasıl yapılacağını anlatıyor ama ben tekrar yönlendireyim.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi ya da güncelleme isteğinin ne için olduğunu detaylı şekilde YAZIN!
Öncelikle bağırmadan (Küçük harfle) yazmalısınız. Hata vermiyor aslında nasıl yapılacağını anlatıyor ama ben tekrar yönlendireyim.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi ya da güncelleme isteğinin ne için olduğunu detaylı şekilde YAZIN!