Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

65tws218 mb180e için indirme yetkisi isityorum

service33aa96be97ece506.jpg

Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum sn. By_trol Tarif verirseniz hemen yapayım..
Menü > Kurulum > İlk kurulum seçeneği ile fabrika ayarlarına döndürüp kurulum adımlarını tamamlayacaksınız.

22pf5065 mb82 - mb82s için indirme yetkisi istiyorum.

20230718_192121.jpg

Herhangi bir problem veya olumsuzluk yok. digitürk kolay kurulum yapamadığım için (muhtemelen güncelleme frekansı güncel değil) güncellersem bu sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum.

Herhangi bir problem veya olumsuzluk yok. digitürk kolay kurulum yapamadığım için (muhtemelen güncelleme frekansı güncel değil) güncellersem bu sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.

Hello, please provide authorization to download a core software update for this TV. There are no problems with the TV. Just for updates! Thank you!
20230720_204251.jpg

Son düzenleme:
Hello, please provide authorization to download a core software update for this TV. There are no problems with the TV. Just for updates! Thank you!
20230720_204251.jpg
Mevcuttaki güncelleme yazılımlarımız Türkiye bölgesine üretilen cihazlar ile uyumludur. Uyumluluk problemi yaşamamanız için;

@yokoono Master Please.

Our current update software is compatible with devices produced in Türkiye region. In order to avoid compatibility problems;

@yokoono Master Please.
but ive updated such tvs many times using your software. I can't understand why you wouldn't allow me to do so now.

Geri
Üst Alt