S
skasapoglu
Yeni Üye
- 28 Haz 2020
- 3
- 46
65tws218 mb180e için indirme yetkisi isityorum
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi detaylı olarak yazın.65tws218 mb180e için indirme yetkisi isityorum
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi detaylı olarak yazın.
Güncelleme yazılımı verildi. Yükleme sonucunda TV' yi ilk kuruluma döndürme işlemi gerçekleştirin. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.update için problem yok
Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum sn. By_trol Tarif verirseniz hemen yapayım..Yükleme sonrası televizyonu ilk kuruluma dönderdiniz mi mutlaka gönderilmesi gerekiyor.
Menü > Kurulum > İlk kurulum seçeneği ile fabrika ayarlarına döndürüp kurulum adımlarını tamamlayacaksınız.Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum sn. By_trol Tarif verirseniz hemen yapayım..
Teşekkür ederim. Hemen deneyeceğim..Menü > Kurulum > İlk kurulum seçeneği ile fabrika ayarlarına döndürüp kurulum adımlarını tamamlayacaksınız.
TV' de herhangi bir problem, çalışmasına engel bir durum var mıdır?22pf5065 mb82 - mb82s için indirme yetkisi istiyorum.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.Herhangi bir problem veya olumsuzluk yok. digitürk kolay kurulum yapamadığım için (muhtemelen güncelleme frekansı güncel değil) güncellersem bu sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum.
Mevcuttaki güncelleme yazılımlarımız Türkiye bölgesine üretilen cihazlar ile uyumludur. Uyumluluk problemi yaşamamanız için;Hello, please provide authorization to download a core software update for this TV. There are no problems with the TV. Just for updates! Thank you!
but ive updated such tvs many times using your software. I can't understand why you wouldn't allow me to do so now.Our current update software is compatible with devices produced in Türkiye region. In order to avoid compatibility problems;
yokoono Master Please.