Tüm konulara mesaj yazmak yerine konunun ilk mesajını OKUYUN!yazılım atarken sorun olurmu acaba
yazılım atarken sorun olurmu acaba
Sota üstat iki üye yazılım istemiş yazılım kime verildi. Diğerine de yardımcı olmak için sordum.Yanlış yazılım indirmelerin önüne geçmek için yazılımlara erişimi kapattık.
Yetkisi olan Ustalar size uygun yazılımı vermekte.
Cihazınız için en güncel sürümü indirmeniz için yetki verdim.
Bildirimlerinizi kontrol edin
Ustam, mesajları ben taşıdım. Yazılım F furkanakten isimli üyeye verildi. Diğer üye de ( Z zedmarley33) sadece sorun olup olmadığını sormuş.Sota üstat iki üye yazılım istemiş yazılım kime verildi. Diğerine de yardımcı olmak için sordum.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor uygulayın yükledikten sonra sonucu yazın.
Yazılım isterken hata yapmışım. Gerçek bilgilerimi ekledim. Yeutube ve ethernet çalışmıyor. Selamlar..Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor uygulayın yükledikten sonra sonucu yazın.
Menu 4725 ile son yazılımın yüklenmiş halinin ekran görüntüsünü paylaşır mısınız?
Yazılım isterken hata yapmışım. Gerçek bilgilerimi ekledim. Yeutube ve ethernet çalışmıyor. Selamlar..
Bir önceki ethernet çalışmıyor yazınızı alıntı yaparak yazılım vermiştim.
Yazılım isterken hata yapmışım. Gerçek bilgilerimi ekledim. Yeutube ve ethernet çalışmıyor. Selamlar..
Menu 4725 ile son yazılımın yüklenmiş halinin ekran görüntüsünü paylaşır mısınız?
o yazılıma ulaşamıyorum sayın By_TrolBir önceki ethernet çalışmıyor yazınızı alıntı yaparak yazılım vermiştim.
İndirme yetkisi tekrar verildi. Yükleme sonucunu yazın.
Budur Ustam, Eternet ve yeutube çalışmıyor..
o yazılıma ulaşamıyorum sayın By_Trol
Teşekkür ederim. Hemen deniyorum..İndirme yetkisi tekrar verildi. Yükleme sonucunu yazın.
Ustalarım malesef V.3.7.6y yazılımı etherneti çalıştırmadı. Kablosuz ağ devre dışı.Teşekkür ederim. Hemen deniyorum..
Yükleme sonrası televizyonu ilk kuruluma dönderdiniz mi mutlaka gönderilmesi gerekiyor.Teşekkür ederim. Hemen deniyorum..
Ustalarım malesef V.3.7.6y yazılımı etherneti çalıştırmadı. Kablosuz ağ devre dışı.