Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

IMG_20230304_1747561.jpg

Merhabalar SEG 48snb6240 model güncel yazılım var mıdır? Alındığından beri hiç güncellenmedi.
Sanırım son sürüm 3.6.6l olacakmış linkini nerden bulabilirim

Son düzenleme:
IMG_20230304_1747561.jpg

Merhabalar SEG 48snb6240 model güncel yazılım var mıdır? Alındığından beri hiç güncellenmedi.
Sanırım son sürüm 3.6.6l olacakmış linkini nerden bulabilirim
Aşağıdaki linkte cevap yazıldı.

IMG-20230306-WA0004.jpg

İyi günler seg marka TV de seg yazısı geliyor ve sonra ekran kapanıyor yardımcı olur musunuz

IMG-20230306-WA0004a94c357bfc522e03.jpg

Resmini eklediğiniz etikete ait yazılım verildi.
yazılım yükleme işlemini gerçekleştirdim ama led hızlı hızlı yanıp söndü 2-3 dk sonra tekrar siyah ekran geldi problem ne olabilir

yazılım yükleme işlemini gerçekleştirdim ama led hızlı hızlı yanıp söndü 2-3 dk sonra tekrar siyah ekran geldi problem ne olabilir
Tv yi çalıştırdığınızda siyah ekran geldi dediğinizde arka kapak üst kısım havalandırma peteklerinden içeri bakın bazı bölümlerde noktasal ışıklar görünüyor mu görünmüyor ise led arızası vardır.

Tv yi çalıştırdığınızda siyah ekran geldi dediğinizde arka kapak üst kısım havalandırma peteklerinden içeri bakın bazı bölümlerde noktasal ışıklar görünüyor mu görünmüyor ise led arızası vardır.
ekran ilk açılırken seg yazısını görüyorum ama eğer ledler ölse seg yazısını görebilirmiyim

ekran ilk açılırken seg yazısını görüyorum ama eğer ledler ölse seg yazısını görebilirmiyim
ışıklar gözüküyor birde

ışıklar gözüküyor birde
Çalıştırılınca ışıklar daimi olarak yanıyorsa lvds kablo, varsa tcon, ana kart bu arızayı yapar.

Çalıştırılınca ışıklar daimi olarak yanıyorsa lvds kablo, varsa tcon, ana kart bu arızayı yapar.
ne gibi bir yol izlemeliyim kart değişimi olsa ikinci el alsam direkt çalışırmı

ne gibi bir yol izlemeliyim kart değişimi olsa ikinci el alsam direkt çalışırmı
Kartın üzerindeki etikette 23 İle başlayan etiket nosu var aynısını almanız gerekir fiziksel olarak görünüş aynı etiket nosu farklı ise uymama durumu var.

merhabalar, önceli,kle bilğilendirmeler için çok teşekkür ediyorum. Benim televİzyonum vestel V2 - MB120. Aklıma takılan bir durum oldu NETFLİX

Geri
Üst Alt