ayhankarduz
Yeni Üye
Merhabalar SEG 48snb6240 model güncel yazılım var mıdır? Alındığından beri hiç güncellenmedi.
Sanırım son sürüm 3.6.6l olacakmış linkini nerden bulabilirim
Son düzenleme:
Aşağıdaki linkte cevap yazıldı.![]()
Merhabalar SEG 48snb6240 model güncel yazılım var mıdır? Alındığından beri hiç güncellenmedi.
Sanırım son sürüm 3.6.6l olacakmış linkini nerden bulabilirim
![]()
İyi günler seg marka TV de seg yazısı geliyor ve sonra ekran kapanıyor yardımcı olur musunuz
Teşekkürler inşallah düzelir*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Resmini eklediğiniz etikete ait yazılım verildi.Teşekkürler inşallah düzelir
yazılım yükleme işlemini gerçekleştirdim ama led hızlı hızlı yanıp söndü 2-3 dk sonra tekrar siyah ekran geldi problem ne olabilirResmini eklediğiniz etikete ait yazılım verildi.
Tv yi çalıştırdığınızda siyah ekran geldi dediğinizde arka kapak üst kısım havalandırma peteklerinden içeri bakın bazı bölümlerde noktasal ışıklar görünüyor mu görünmüyor ise led arızası vardır.yazılım yükleme işlemini gerçekleştirdim ama led hızlı hızlı yanıp söndü 2-3 dk sonra tekrar siyah ekran geldi problem ne olabilir
ekran ilk açılırken seg yazısını görüyorum ama eğer ledler ölse seg yazısını görebilirmiyimTv yi çalıştırdığınızda siyah ekran geldi dediğinizde arka kapak üst kısım havalandırma peteklerinden içeri bakın bazı bölümlerde noktasal ışıklar görünüyor mu görünmüyor ise led arızası vardır.
ışıklar gözüküyor birdeekran ilk açılırken seg yazısını görüyorum ama eğer ledler ölse seg yazısını görebilirmiyim
Çalıştırılınca ışıklar daimi olarak yanıyorsa lvds kablo, varsa tcon, ana kart bu arızayı yapar.ekran ilk açılırken seg yazısını görüyorum ama eğer ledler ölse seg yazısını görebilirmiyim
ışıklar gözüküyor birde
ne gibi bir yol izlemeliyim kart değişimi olsa ikinci el alsam direkt çalışırmıÇalıştırılınca ışıklar daimi olarak yanıyorsa lvds kablo, varsa tcon, ana kart bu arızayı yapar.
Kartın üzerindeki etikette 23 İle başlayan etiket nosu var aynısını almanız gerekir fiziksel olarak görünüş aynı etiket nosu farklı ise uymama durumu var.ne gibi bir yol izlemeliyim kart değişimi olsa ikinci el alsam direkt çalışırmı
tam olarak sorununuz nedir.merhabalar, önceli,kle bilğilendirmeler için çok teşekkür ediyorum. Benim televİzyonum vestel V2 - MB120. Aklıma takılan bir durum oldu NETFLİX