By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,026
Tv deki sorun nedir?Lütfen 17MB230 anakart ve VES500NQDH-2D-N41 anakart içeren bu TV modeli için donanım yazılımı konusunda bana yardım edin.
teşekkürler
Tv deki sorun nedir?Lütfen 17MB230 anakart ve VES500NQDH-2D-N41 anakart içeren bu TV modeli için donanım yazılımı konusunda bana yardım edin.
teşekkürler
1. VES500QNDH-2D-N41 не е ли NQDH
2. Нямам с какво да ти помогна. Може и друг колега.
Няма с какво да ти помогна. Може и друг колега.
bu konudanTv deki sorun nedir?
bu konudan
Medion 17MB230 Kendiliğinden kapanıyor - Wifi problemi yok
Selamlar, benim bir TV var, daha yeni, ama calismiyor. 2020 model Medion LIFE X14330 (MD31900) ve 17mb230. Software V.0.43.6.1 MED Version V.0.35.0.0 televizyon aciliyor menüye kadar gidiyor ve bi dakka sonra kapaniyor (standby) Hep ayni, deyisen birsey yok. medion dan en yeni update i...tavsiyeforumu.com
Wifi modülünü kapattıktan sonra TV açılıyor
İlk kurulumu yaptım ve wifi modülünü tekrar açtım
Tv deki sorun nedir?indirme yapamıyorum
Yazdiklarinizdan sorunun ne oldugu tam anlasilmiyor, eger boot lop sorununuz varsa ve sizin tv nize özel yazlim bulamadiysaniz farkli markalara ait Mb230 ful yazilimlari yükleyip sorunu cözmeniz mümkün.Muhtemelen görüntü problemi cikacaktir o sorunu panel yazilimi yükleyerek cözersiniz.Sadece dikkat etmeniz gereken sey toshiba ve jvc markalarinin kumandalari baska marka tv lere uymaz eger bu marka tv niz var ise ya uyumlu kumanda alacaksiniz veya markaya uyumlu yazilim yükleyeceksiniz.Onun için bir profil yüklüyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yazılım verildi.
Full yazılımlar kişiye özel verilir.Kaynaklar bölümünden dosya indirmek istediğimde şu mesaj çıktı.