Yazılım linkMerhabalar ilgili cihazı resetten sonra led yanıp sönüyor acılmıyor .yazılım gerekiyor yardım rica
![]()
Gizli içeriği görüntülemek için lütfen Giriş yapın veya Kayıt olun.
Kumanda üzerindeki OK tuşu ile yüklenecekYazılım linkMerhabalar ilgili cihazı resetten sonra led yanıp sönüyor acılmıyor .yazılım gerekiyor yardım rica
![]()
Linkte yazılım verildi.seg marka tv logodan sonra kırmızı ısık yanıyor ve ekran kararıyor,ne yapabilirim.şimdiden teşekkurler
Model No: LE24SAT275-W PLUS
SN : 7714159600011
Arkadaşlar tv siz kaldım acil yardım edin
çok çok teşekkürlerYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Kumanda üzerindeki OK tuşu ile yüklenecek
guncelleme yukledım duzelmedı ama kurtarma yukleyınce duzeldı cıhaz tesekkur ederımDenemek isterseniz yazılım link
Çok çok teşekkürlerYazılım link
Rica ederim.Çok çok teşekkürler
Rica ederim.guncelleme yukledım duzelmedı ama kurtarma yukleyınce duzeldı cıhaz tesekkur ederım
Linkteki yazılımı dener misin![]()
ustalar bu tv ye ne kadar kurtarma veya yazılım attıysam sonuç alamadım marka logosu geliyor sonrası arka aydınlatma çalışıyor osd ve görüntü yok karanlık..seri numarasına göre yazılm ihtiyacım var ..teşekkür ederim . hayırlı işler
yine aynı şekilde devam ediyor .sanırım dediğiniz çıkacak..teşekkür ederimLinkteki yazılımı dener misin
Yazdığınız hatayı uydu alıcısı entegreside yapar.
Led sabit yandığı durumlarda yazılım çözüm sağlamaz.Sayın ustalarım merhaba 32hl550 tv var üzerinde 17mb140tc anakart var led sabit yanıyor hiçbir tepki vermiyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Mb120 Eski bir anakart olduğu için (Güncelleme yazılımı da eski) Güncelleme ile bu günün şartlarındaki smart portal uygulamaları gelmez. Firma lisansını alırsa portale ekler ve tv de görünür.Merhaba vestel MB120 anakarta sahibim güncelleme yaptım ama hiçbir değişiklik olmadı kontrol ettiğim de güncellenmiş gözüküyor bir diğer sorum da exxen veya bein connect yüklememiz gerekiyor ama uygulamasın da bulunmuyor bir şekil de yükleniyor mu?