hyPer darKness
Yeni Üye
MB130 V3.62 versiyon vestel televizyonum var. s sport uygulaması mevcut yazılımda yok. bu güncelleme içerisinde s sport yazılımı var mı?
teşekkürler.
teşekkürler.
Tv nin arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin.iyi günler vestel satellite 43fb5000 tvye sahibim fişe taktığımda vestel yazısı çıkıyor ardından 30 sn kadar siyah bir ekran sonra tekrarr vestel yazısı çıkıyor ve öyle kalıyor sürekli dönüp duruyor hangi yazılımı nasıl atmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Ana kartınız mb130s değil ise yüklenebiliryüklediğim çekirdek yazılımda her şey mükemmel fakat ssip tv çalışmıyor .bir önceki versiyonunu önerdiler . onu yüklemek için full yazılım atıp sonra çekirdek yazılımı mı yüklemeliyim yoksa çekirdek yazılımı direk atabilirmiyim
Mb130 için yok diye biliyorum. Çünkü mb230 da direk kendi geldi. Güncelleme içinde yok Vestel lisansta anlasirsa gelebilirMB130 V3.62 versiyon vestel televizyonum var. s sport uygulaması mevcut yazılımda yok. bu güncelleme içerisinde s sport yazılımı var mı?
teşekkürler.
İlk sayfada yazılımlar ve nasıl yüklenir anlatılıyor.Merhaba
65 ub 910 cihaz sahibiyim. Tv ile ilgili yeni bir yazılım varmıdır. Varsa nasıl indirebilirim. Bilgi almam mümkünmüdür.
şimdiden teşekkürler
Ankart modeli 17mb120Ana kartınız mb130s değil ise yüklenebilir
Evet güncel sürüm içinde ki carbon olanı Yükleyebilirsiniz ?Ankart modeli 17mb120
direk yükleme yapabilirim değilmi
Saolun. Ben günceli yükledim de memnun kalmaıdm bir versiyon düşük eski sürümü yüklicem. Yanlış anlaşılmamışımdır umarım. Bazıları yeni yüklediyseniz, yüklenen sürümden daha düşüğe hemen geçemezsiniz diyenler olmuş ondan sormuştum ?Evet güncel sürüm içinde ki carbon olanı Yükleyebilirsiniz ?
Sorun yok ?
Saolun. Ben günceli yükledim de memnun kalmaıdm bir versiyon düşük eski sürümü yüklicem. Yanlış anlaşılmamışımdır umarım. Bazıları yeni yüklediyseniz, yüklenen sürümden daha düşüğe hemen geçemezsiniz diyenler olmuş ondan sormuştum ?
Aşağıdaki konudan tv kapağındaki barkod fotosunu OKUNAKLI olarak çekip ,istek yapınİyi akşamlar benim televizyonum SEG v0 MB 211yazilim güncellemesi yapmak istiyorum bunu TV internetinden yapaliyormu ben oradan denedim benim TV in yazılım link ini bulamadım yardımcı olabilirmisiniz