Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

H Çevrimdışı

hyPer darKness

Yeni Üye
3 Ocak 2021
2
33
MB130 V3.62 versiyon vestel televizyonum var. s sport uygulaması mevcut yazılımda yok. bu güncelleme içerisinde s sport yazılımı var mı?

teşekkürler.

B Çevrimdışı

beqrrrr

Yeni Üye
3 Ocak 2021
1
24
iyi günler vestel satellite 43fb5000 tvye sahibim fişe taktığımda vestel yazısı çıkıyor ardından 30 sn kadar siyah bir ekran sonra tekrarr vestel yazısı çıkıyor ve öyle kalıyor sürekli dönüp duruyor hangi yazılımı nasıl atmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
iyi günler vestel satellite 43fb5000 tvye sahibim fişe taktığımda vestel yazısı çıkıyor ardından 30 sn kadar siyah bir ekran sonra tekrarr vestel yazısı çıkıyor ve öyle kalıyor sürekli dönüp duruyor hangi yazılımı nasıl atmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Tv nin arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin.

J Çevrimdışı

JayuSTR

Yeni Üye
3 Ocak 2021
11
23
yüklediğim çekirdek yazılımda her şey mükemmel fakat ssip tv çalışmıyor .bir önceki versiyonunu önerdiler . onu yüklemek için full yazılım atıp sonra çekirdek yazılımı mı yüklemeliyim yoksa çekirdek yazılımı direk atabilirmiyim

altan Çevrimdışı

altan

Yeni Üye
13 Ağu 2020
2
51
Merhaba
65 ub 910 cihaz sahibiyim. Tv ile ilgili yeni bir yazılım varmıdır. Varsa nasıl indirebilirim. Bilgi almam mümkünmüdür.
şimdiden teşekkürler

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba
65 ub 910 cihaz sahibiyim. Tv ile ilgili yeni bir yazılım varmıdır. Varsa nasıl indirebilirim. Bilgi almam mümkünmüdür.
şimdiden teşekkürler
İlk sayfada yazılımlar ve nasıl yüklenir anlatılıyor.
Ana kart modelini öğrenmemiz ve doğru yönlendirme daha mantıklı. Şimdi şöyle yapalım kumandadan menü tuşuna basıp rakamla 4725 yapıp çıkan resmi eklermisin

J Çevrimdışı

JayuSTR

Yeni Üye
3 Ocak 2021
11
23

Evet güncel sürüm içinde ki carbon olanı Yükleyebilirsiniz ?
Saolun. Ben günceli yükledim de memnun kalmaıdm bir versiyon düşük eski sürümü yüklicem. Yanlış anlaşılmamışımdır umarım. Bazıları yeni yüklediyseniz, yüklenen sürümden daha düşüğe hemen geçemezsiniz diyenler olmuş ondan sormuştum ?

İ Çevrimdışı

İbrahimisik

Yeni Üye
4 Ocak 2021
3
34
İyi akşamlar benim televizyonum SEG v0 MB 211yazilim güncellemesi yapmak istiyorum bunu TV internetinden yapaliyormu ben oradan denedim benim TV in yazılım link ini bulamadım yardımcı olabilirmisiniz

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
İyi akşamlar benim televizyonum SEG v0 MB 211yazilim güncellemesi yapmak istiyorum bunu TV internetinden yapaliyormu ben oradan denedim benim TV in yazılım link ini bulamadım yardımcı olabilirmisiniz
Aşağıdaki konudan tv kapağındaki barkod fotosunu OKUNAKLI olarak çekip ,istek yapın :ok

Geri
Üst Alt