Batuhandurmazz
Yeni Üye
Konuyla ilgili acil desteğinizi bekliyorum mb97 seg marka televizyon v 0.45.23.25 ama burdakı mb97 guncellemeye girince versiyonun sonu farklı bu durumda hangi güncellemeyi yapmalıyım teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@fikoloji
Teşekkürler youtube oldu v 64 e yükseldi biraz donuyo youtube ama o televizyonla alakalı sanırım ama Netflix olmadı o nasıl oluyor acabaÖnemli - 17MB97 -17MB98 Anakartlı Smart Televizyonlarda Youtube Yükleniyor Hatası Hk.
MB97 ve MB98 şaseli Smart tvlerde Youtube uygulamasından video izlenmesi durumunda, belli bir süre sonra “yükleniyor” hatasında kalmaktadır. Youtube güncellemeleri sonrası oluşan hatanın kök nedeni, video izleme sırasında eski versiyona göre daha çok veri indirme ve şase üzerindeki ram’de...tavsiyeforumu.com
Teşekkürler youtube oldu v 64 e yükseldi biraz donuyo youtube ama o televizyonla alakalı sanırım ama Netflix olmadı o nasıl oluyor acaba
Zaxyl96 kardeşim selamlar;
Buradaki yazılımlar sadece çekirdek yazılımdır. Sizin sorduğunuz 2.40.6.0 da dahil ?
![]()
hangi yazılımı kullanmam gerekir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hangi yazılım kullanmalıyım
Selamlar;
Full yazılım talep konusunda bana seri numarasını yazarmısın rica etsem. Benim kafa karışık, daha önce size full paylaşmamıştım değil mi? Hatırladığım kadarıyla çekirdek yazılımı yükleyemiyordunuz:
Hımm,kumanda uyumsuz olmuş gibi görünüyor.2. Bu durumda tam güncellemeyi nasıl yapabilirim? Menü sıra numarasına erişmenin bir yolunu bulamadım. çünkü TV ilk kurulum sırasında durur ve uzaktan kumanda komutlarına yanıt vermez. Yalnızca ON / OFF düğmesi çalışır.

konuda seri no paylaşalımUstalarım Merhaba,
MODEL: 4K SMART 48UA8900 SN:7430668 500041 cihazım için güncel full yazılım var mıdır?
Çekirdek yazılımlarını diğer konu başlıklarında buldum ama full yazılım bulamadım
Uzaktan kumandanın komutlarını mı kastediyorsunuz?