Hımm, bunu hiç düşünmemiştimUzaktan kumandanın komutlarını mı kastediyorsunuz?
Açma / kapama düğmesi neden çalışıyor? Uzaktan kumanda RC5118, RC5 koduna sahiptir ve TV1 için 1 adresini ve açma / kapatma için 0xc komutunu gönderir.

Hımm, bunu hiç düşünmemiştimUzaktan kumandanın komutlarını mı kastediyorsunuz?
Açma / kapama düğmesi neden çalışıyor? Uzaktan kumanda RC5118, RC5 koduna sahiptir ve TV1 için 1 adresini ve açma / kapatma için 0xc komutunu gönderir.

@By_Trol @TEKNOWESTElimde Seg 16911 led tv var. Açma kapama tuşuna bastığımda ön paneldeki led yanıp sönüyor. Ve TV açılmıyor. Araştırmalarıma göre yazılımın mb60[TR] olduğunu anladım. Belki de yanlıştır. Bana yazılım dosyasını atarsanız ben flashlayacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
İlginizden dolayı teşekkür ederim
Yine de sağolun@omerkan, malesef bende yok
Google translate:Elimde Seg 16911 led tv var. Açma kapama tuşuna bastığımda ön paneldeki led yanıp sönüyor. Ve TV açılmıyor. Araştırmalarıma göre yazılımın mb60[TR] olduğunu anladım. Belki de yanlıştır. Bana yazılım dosyasını atarsanız ben flashlayacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
Arka kapaktaki barkod resmini buraya ekleyin yarın bakarım.Elimde Seg 16911 led tv var. Açma kapama tuşuna bastığımda ön paneldeki led yanıp sönüyor. Ve TV açılmıyor. Araştırmalarıma göre yazılımın mb60[TR] olduğunu anladım. Belki de yanlıştır. Bana yazılım dosyasını atarsanız ben flashlayacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
Arka kapaktaki barkod resmini buraya ekleyin yarın bakarım.