Merhaba, bir sorum olacak.cihazdaki sorun nedir
sw profilinzde cec özelligini kontrol edin,var ise ve false ise true yapabilirsiniz.Hdmi Cec özelliği yok.
Özür dilerim. Dediğiniz sw profiline nasıl geçiyoruz?sw profilinzde cec özelligini kontrol edin,var ise ve false ise true yapabilirsiniz.
Bu var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Selamlar...Vestel 40 Fa5050 mb1782s TV için full yazılım , etiketdeki seri no . pek açık ifade edilmemiş ....
istediğini yükleyebilirisiniz sorun yokAdem bey öncelikle teşekkür ederim.. yaptığınız bu yararlı paylaşımdan dolayı.. emeğinize yüreğinize sağlık.. Benim aklıma takılan bir sorun var.. Benim televizyon anakartı MB100 ve V0 version.. yazılımlar içinde eski sürüm: 1.34.23- stabil Klasör de:1.34.25 Güncel Klasör içerisinde tek olan:2.15.25 var hangi yazılımı yükleyeceğim yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederi çok çok sağolasın.
doğrudur olmaz ise ;Hocam iyi günler,
Benim tv Vestel 40ua8900_V2.29.11.0_MB120 modeli.
ss ip tv de kanallardan ses geliyor ama görüntü gelmiyor. Bazı forumlarda anakart güncellemesi yaptıklarında görüntünün geldiğinden bahsetmişler.
Bende Carbon v2.45.29.1 güncellemesini yapmalımıyım, tavsiyeniz nedir?
kurtarma yazılımı ilk sayfada var mb82 kurtarma.MERHABA HI LEVEL TV DE ACILIYOR LOGO DA GELMIYOR OSD DE YOK KURTARMA YAZILIMI VEYA FULL YAZILIM MEVCUTMUDUR YARDIMCI OLURMUSUNUZ
Teşekkür ederim, deneyeceğim.doğrudur olmaz ise ;
VESTEL 65UB9100 İP TV
öncelikle merhabalar.65UB9100 MODEL televizyonum var sanırım mb120 anakart kullanıyor bunun içerisinde vewd isimli uygulama deposunun için de ssiptv ve ottplayer iismli ip izlemye yarayayan programlar var bunlarda ip tv izlemeye çalıştıgım zaman ses geliyor ancak görüntü yok ama başka bir 55 inç...tavsiyeforumu.com
deneyiniz
teşekkür ederimm.. benim şurada kafam karıştı güncel de tek yazılım dosyası var o nedenle V0 ile V2 versiyonların her ikisinin günceli mi onu anlayamadım.istediğini yükleyebilirisiniz sorun yok